Dit is wat we kunnen verwachten in seizoen 2 van Netflix-serie 'The Sandman'

Wat te verwachten van seizoen 2 van 'The Sandman'

Showrunner Allan Heinberg en schepper Neil Gaiman doen een voorzet over Morpheus' avonturen.

Valeria Milic, 30 november 2022 10:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dat Sandman een tweede seizoen heeft gekregen betekent wederom genieten van een visueel spetterende productie. Het schrijven van de afleveringen is al in juli begonnen. We mogen dus aannemen dat de opnames op het punt staan te beginnen. Wellicht zijn ze al begonnen.
The Sandman is in meerdere opzichten groot: het betreft een ensemble, en met indrukwekkende special effects. Er zal dan ook wat tijd nodig zijn om een volledig seizoen op te nemen.

De cast, de comic en de plot
Showrunner Allan Heinberg onthult dat het nieuwe seizoen Season of Mists gaat verfilmen, deel 4 van de comic waar de serie op gebaseerd is:

"Naast de bekende gezichten moeten we ook nieuwe mensen casten: Egyptische goden, Noorse goden. En ook een aantal nieuwe demonen".

"Dream geeft aan dat hij naar de Hel gaat en misschien niet meer terugkomt in de eerste aflevering. In aflevering 2 is daar opnieuw een confrontatie met Lucifer".

Morpheus en Lucifer
Ook Neil Gaiman, schrijver van de comic, heeft de nodige voorpret: "Eigenlijk geniet ik er teveel van om mensen in spanning te houden. Dan vertel ik ze dat Morpheus en Lucifer elkaar weer gaan tegenkomen in de Hel."

"En dat ik weet hoe het afloopt en zij nog niet. Behalve degenen die 'Season of Mists' hebben gelezen, alleen dat heeft niet iedereen. Het gaat dus enorm leuk worden", aldus Gaiman.Seizoen 1 van The Sandman is te bekijken op Netflix. Hieronder de trailer:
Bron: Yahoo

Lees meer over: Sandman, Seizoen 2, Morpheus, Lucifer, The Season of Mists, Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Neil Gaiman, Netflix

Populair nieuws