Prachtige beelden uit nieuwe Guillermo del Toro-film op Netflix

Prachtige beelden nieuwe Guillermo del Toro-film

Filmnieuws - Guillermo del Toro komt met een nieuwe versie van een bekend verhaal.

Nina Beerendonk, 30 november 2022 14:32

Nadat in oktober de enorm succesvolle horrorserie Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities op Netflix uitkwam, komt Del Toro nu met een nieuwe film. Zijn versie van Pinocchio zal binnenkort op Netflix verschijnen. Op YouTube heeft de streamingdienst alvast wat beelden gedeeld.
Guillermo del Toro’s Pinocchio is een nieuwe vertelling van het bekende verhaal. In de film spreken veel bekende acteurs de stemmen in. We horen onder andere Ewan McGregor als de Krekel, Tilda Swinton als Fée du Bois, Cate Blanchett als Spazzatura en Chritoph Waltz als Count Volpe.

Verlies van zijn vader
In de nieuwe beelden die Netflix heeft gedeeld, vertellen onder andere Guillermo del Toro zelf en de stemacteur van Pinokkio hoe de scène met het liedje 'Ciao Papa' gemaakt is. Del Toro vertelt over zijn vader, die overleed vlak nadat hij zijn film The Shape of Water uitbracht:

"Ciao Papa is voor mij erg emotioneel. Ik verloor mijn vader na 'The Shape of Water' en de film heeft dat in zich. Maar het is ook wat wij dachten dat Pinokkio voelde nadat hij Gepetto verliet, want Pinokkio vind eigenlijk drie vaders naar wie hij luistert. Eén is Gepetto, de andere Volpe en de krekel. En hij leert van hen".

Pinocchio draait al in de bioscoop. Op 9 december verschijnt de film ook op Netflix. Hieronder kun je de nieuwe beelden zelf bekijken.


Bron: YouTube

Lees meer over: Guillermo del Toro, Pinocchio, Netflix

Populair nieuws