Spannende serie 'Tell Me Lies' van Disney+ krijgt een tweede seizoen

'Tell Me Lies' krijgt een tweede seizoen

Seizoen 2 van de spannende dramaserie 'Tell Me Lies' is bevestigd!

Nina Beerendonk, 30 november 2022 13:42

Het eerste seizoen van de dramaserie Tell Me Lies verscheen eerder dit jaar op Disney+. Nu hebben de makers van de serie onthuld dat er een nieuw seizoen aan zit te komen.
Tell Me Lies gaat over de giftige relatie tussen twee studenten, Lucy en Steven. De serie werd goed ontvangen en heeft een grote fanbase opgebouwd, die uiteraard blij was toen het nieuws over seizoen 2 onthuld werd.

Giftige relaties
In een interview met Harper's Bazaar vertelde Grace van Patten wat haar favoriete momenten van het spelen van Lucy waren: "Iets dat erg belangrijk voor me was bij het spelen van Lucy, was om te laten zien dat sterke mensen, zelfverzekerde mensen ook verstrikt kunnen raken in giftige relaties", gaf ze toe.

"Het is niet altijd het zwakke meisje of het slachtoffer - iedereen kan voor de gek worden gehouden. Ik heb dat nog nooit gezien in een serie waarin een hoofdpersoon schijnbaar alles bij elkaar heeft en het dan gewoon helemaal kwijtraakt".

Waar hoopt het creatieve team op met seizoen 2?
Uitvoerend producent Meaghan Oppenheimer vertelde in een interview dat Tell Me Lies dient als een waarschuwing voor jonge liefde. De crew hoopt dat dit verhaal tot belangrijke gesprekken zal leiden onder de jonge kijkers.

"Ik denk dat we die personages vaak niet echt serieus nemen en een relatie op 18-jarige leeftijd niet serieus nemen, maar in werkelijkheid zijn dat de relaties die je de rest van je leven in de problemen brengen", reflecteerde Oppenheimer. "Ik denk dat het eigenlijk een heel belangrijke fase is om over te praten".

Het tweede seizoen van Tell Me Lies verschijnt waarschijnlijk in de herfst van 2023. Seizoen 1 is te zien op Disney+.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Tell Me Lies, Disney

Populair nieuws