Deze belangrijke vraag vergeet seizoen 3 van 'The Boys' te beantwoorden

'The Boys' seizoen 3 beantwoordt deze vraag niet

Een mysterie uit het tweede seizoen van The Boys wordt in het derde seizoen helaas nog niet opgelost.

Niels Arts, 30 november 2022 15:46

The Boys seizoen 3 stond ouderwets garant voor het nodige spektakel. Fans hebben ongetwijfeld constant op het puntje van hun stoel gezeten, ondanks dat er één mysterie uit het tweede seizoen nooit meer behandeld werd...

We hebben het over het personage Cindy, die we in seizoen 2 verschillende mensen zagen vermoorden om uiteindelijk te ontsnappen. Ze loopt vast ergens nog rond, maar in seizoen 3 zagen we haar niet.

Cindy in The Boys
Gaat er al een belletje rinkelen? Cindy verscheen in seizoen 2 bij het Sage Grove Center, waar een groot aantal testsubjecten vastgehouden worden om Compound V op te testen. Dat levert een aantal erg sterke Supes op, met krachten die uiteenlopen.

Cindy is misschien wel de gevaarlijkste aanwezige. Door simpelweg van haar hand een vuist te maken, kan ze mensen volledig uit elkaar laten knallen. Dat doet ze dan ook meermaals, met bloederige gevolgen. Geen wonder dat onze helden uit de serie voor haar vluchten.

We zien haar voor het laatst naast een weg staan, waar ze een auto probeert aan te houden om mee te liften. Waar gaat ze naartoe, en wat is haar plan? Die vraag hadden fans na afloop van seizoen 2 al, maar een antwoord hebben we nog niet gekregen.

Wellicht gaan we het zien in seizoen 4 van The Boys, dat volgend jaar hopelijk nog verschijnt. Zo'n sterk personage moet haast wel terugkomen, al blijkt dat even tijd nodig te hebben...

The Boys is nu te bekijken op Amazon Prime Video.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Cindy, Seizoen 2, Seizoen 3, Amazon Prime Video

Populair nieuws