search
Trailer voor 'Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again' van Disney
Films / Nieuws

Trailer voor 'Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again' van Disney

Disney heeft een trailer gedeeld voor de aankomende animatiefilm 'Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again'.

Het duurt nog maar tien dagen voordat we een nieuwe Disney-animatiefilm voorgeschoteld krijgen, genaamd Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again. Hier is alvast een trailer!

De film is gebaseerd op de geliefde filmreeks Night at the Museum. Vanaf 9 december is de animatiefilm exclusief op Disney Plus te checken.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again-trailer
Deze originele film gaat over de ondeugende dingen die iedere avond na zonsondergang gebeuren in het American Museum of Natural History.

Nick Daleys zomerbaantje in het museum is ene uitdagende baan voor een middelbare scholier, maar hij treedt in de voetsporen van zijn vader en is vastberaden hem niet in de steek te laten.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again bevat de stemmen van onder andere Joshua Basset, Jamie Demetriou, Alice Isaaz, Gillian Jacobs, Joseph Kamal, Thomas Lennon, Zachary Levi, Akmal Saleh, Kieran Sequoia, Jack Whitehall, Bowen Yang, en Steve Zahn.

De film wordt geregisseerd door Matt Danner, met Ray DeLaurentis en Will Schifrin aan het project verbonden als schrijvers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen