Alyssa Milano over haar terugkeer in 'Who's the Boss'

Alyssa Milano over terugkeer in 'Who's the Boss'

Er komt een sequel van de welbekende 'Who's the Boss' met Alyssa Milano en Tony Danza.

Adrienne Koolen, 2 december 2022 14:29

Een gloednieuw leven voor Who's The Boss? staat voor de deur. In juni pikte de streamingdienst FreeVee van Amazon de sequel over de gepensioneerde honkbalspeler Tony Micelli (Danza) en dochter Samantha (Milano) op, 30 jaar nadat hun ABC-sitcom eindigde.

Tijdens een interview met The View onthulde Milano het vervolg in de maak bij Sony Pictures Television. In 2020 is er een script ingediend en nu zijn ze aan het wachten op groen licht.

Dit is wat Milano toen zei:
"Oké, ik verklap dit nieuws eerst hier. We hebben vorige week een script ingediend bij FreeVee en we wachten om te horen of we groen licht hebben om naar series te gaan. Dus we zijn heel dichtbij"

De originele en nieuwe serie
Net als de originele serie uit 1984 met maar liefst 196 afleveringen in acht seizoenen, is de nieuwe Who's The Boss? zal focussen op de hilarische dynamiek tussen vader en dochter.

Volgens de synopsis: "30 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie, zal het vervolg zich richten op de voormalige Major League Baseball-speler / gepensioneerde huishoudster Tony Micelli en zijn relatie met zijn dochter Samantha. Ze is nu een alleenstaande moeder en woont in het gezin huis. De nieuwe komedie onderzoekt generatieverschillen, evenals tegengestelde wereldbeelden en opvoedingsstijlen binnen de dynamiek van een modern gezin in 2022"

Milano tweette in 2020 al dat ze heel enthousiast is over de nieuwe serie. Bekijk hieronder de tweet.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Alyssa Milano, Tony Danza, Whos the Boss, sequel

Populair nieuws