search
Tony Danza en Alyssa Milano terug voor 'Who's the Boss'-vervolg!
Series / Nieuws

Tony Danza en Alyssa Milano terug voor 'Who's the Boss'-vervolg!

Wederom een klassieke serie die een vervolg krijgt waarvan je je afvraagt of het nou ├ęcht nodig is...

Sony Pictures Television heeft aangekondigd dat ze een vervolgserie zullen maken van de beroemde jaren '80 sitcom Who's the Boss?. Tony Danza en Alyssa Milano zullen daarbij terugkeren als Tony en Samantha Micelli, het vader-dochter duo dat we tussen 1984 en 1992 in 196 afleveringen zagen.

De nieuwe serie speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen uit de oorspronkelijke serie af en laat de relatie zien tussen de gepensioneerde honkbalspeler Tony Micelli en zijn dochter Samantha, die nu een alleenstaande moeder is. In de serie zullen generatieverschillen een centrale rol spelen.

Herhaald succes?
Judith Light (Angela) en Danny Pintauro (Jonathan) hebben hun steun uitgesproken voor de vervolgserie en zullen mogelijk terugkeren. Katherine Helmond, die de rol van Mona speelde, zal helaas niet van de partij zijn. Zij overleed vorig jaar.

Who's the Boss? was in de jaren '80 een gigantisch succes met zo'n 33 miljoen kijkers per aflevering in de Verenigde Staten. Ook buiten Amerika was de serie zeer populair. Het project wordt momenteel aangeboden aan grote partijen, die bij aankoop ook de 196 eerdere afleveringen in handen krijgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen