search
Poster met psycho Joe voor 'You' seizoen 4
Series / Nieuws

Poster met psycho Joe voor 'You' seizoen 4

In de nieuwe poster voor 'You' seizoen 4 zien we dat Joe het dit seizoen weer anders gaat aanpakken.

Netflix heeft een gloednieuwe poster voor seizoen 4 van de thrillerserie You onthuld. Daarop is al te zien dat Joe Goldberg zich voor dit seizoen weer compleet heeft getransformeerd…

Op sociale media onthulde de streamingdienst een nieuwe poster voor het nieuwe seizoen van You. Aan de outfit van Joe te zien, zal hij dit jaar doorbrengen in de academische wereld. Op het einde van seizoen 3 zat hij zwaar in de problemen, dus heeft hij zijn leven weer eens omgegooid om les te geven aan de universiteit in Londen. Daar vindt hij gelijkgestemden die geen idee hebben dat ze gevaar lopen.

Een verfijndere Joe
In een teaser op het Netflix-festival Tudum vertelt Penn Badgely in zijn rol van Joe dat zijn personage dit jaar niet hetzelfde zal zijn: "Ik ben nu niet de lieve boekwinkel manager in New York, of de winkelbediende in LA, of de liefhebbende echtgenoot in de buitenwijken. Nu niet meer", begon Joe in de video.

"Sta me toe mezelf opnieuw voor te stellen: ik heb een beetje verfijning doorgemaakt bij het oversteken van de vijver. En door in Londen te wonen, heb ik het verleden een soort van kunnen begraven. Nee, deze keer concentreer ik me op de academische wereld en instructie, terwijl ik mijn typische buitenschoolse activiteiten strikt professioneel houd."

Het eerste deel van seizoen 4 van You is te zien vanaf 9 februari op Netflix. De poster bekijk je hieronder.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen