Motion poster voor Netflix-serie 'You' seizoen 4 onthult interessante nieuwe locatie

Poster voor 'You' seizoen 4 onthult nieuwe locatie

'You' seizoen 4 zal plaatsvinden op een geheel nieuwe locatie, die voor ons dichterbij huis is...

Nina Beerendonk, 24 november 2022 13:03

Netflix heeft op social media een nieuwe motion poster voor seizoen vier van de Netflix-serie You uitgebracht. Op de poster is te zien dat Joe Goldberg dit seizoen zal doorbrengen op een geheel nieuwe locatie.
Toen You in september 2018 op Netflix verscheen was dit zo’n groot succes dat de streamingdienst de serie kocht. De serie volgt de gevaarlijk charmante Joe terwijl hij zich fixeert op en geobsedeerd raakt door verschillende vrouwen. Nu blijkt dat You seizoen 4 een nieuwe wending neemt, door Joe's snode plannen naar Europa te transporteren.

Joe tussen de rode telefooncellen
You heeft nu via de social media-accounts van de serie een nieuwe motion poster van seizoen 4 onthuld. De poster geeft fans een nieuwe kijk op Joe, die een professoren-kostuum draagt voor zijn reis door Londen in het nieuwe seizoen. De beschrijving bij het bericht luidt als volgt: "Londen belt met wat nieuws. Uw reisschema wordt morgen om deze tijd bijgewerkt".

Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat er ergens vandaag een teaser voor het nieuwe seizoen gepost zal worden. You seizoen 4 zal verschijnen in twee delen, waarvan het eerste op 10 februari 2023 uitkomt. Het tweede verschijnt een maand later, op 10 maart 2023.

You is te zien op Netflix. Hieronder kun je de Tweet met de motion poster zelf bekijken.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: You, Penn Badgley, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws