'The Boys' vindt actrice voor Hughie's moeder

The Boys heeft een verrassende casting gedaan, door de moeder van Hughie bij het verhaal te betrekken.

Niels Arts, 3 december 2022 09:17

Dit jaar zagen we Hughie een vrij radicaal pad bewandelen in het derde seizoen van The Boys. Wat het vierde seizoen voor hem te bieden heeft, weten we nog niet. Maar er is een verrassende nieuwe speler bij gekomen...
Volgens Entertainment Weekly heeft de productie van The Boys namelijk een actrice gevonden voor de moeder van Hughie. Zijn vader hebben we weleens voorbij zien komen, maar over zijn moeder weten we eigenlijk nog niets.

Nieuwe cast The Boys
Maar daar gaat in seizoen vier van The Boys dus verandering in komen. De moeder, die afwezig is in het leven van Hughie nadat ze op vroege leeftijd Hughie's vader verliet, gaat mogelijk een belangrijke rol spelen in het vervolg van Hughie's verhaal.

De moeder zal gespeeld worden door Rosemarie DeWitt (The Estate, The Staircase). Met zowel de vader als de moeder in de picture voor het vierde seizoen, lijkt een flinke portie familiedrama onvermijdelijk.

Hughie, die dankzij zijn gebruik van het Compound V-middel een heftig derde seizoen achter de rug heeft, kan dat er natuurlijk alles behalve goed bij gebruiken.

The Boys seizoen vier is momenteel in productie, en wordt ergens in 2023 verwacht. De serie is op Amazon Prime Video te bekijken.


Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime, Hughie, Rosemarie DeWitt

Populair nieuws