search
'Star Wars'-ster Daisy Ridley schittert in nieuwe serie van Miramax TV
Series / Nieuws

'Star Wars'-ster Daisy Ridley schittert in nieuwe serie van Miramax TV

Van sciencefiction naar mysterie en moord. Een aardige switch en zelf geproduceerd.

In 2015 maakte actrice Daisy Ridley haar debuut in de film Star Wars: The Force Awakens als de nu bekende Rey. Inmiddels breidt ze haar carrière verder uit. Binnenkort zal ze te zien zijn in het mysterieuze The Christie Affair.

De serie is gebaseerd op het verhaal van Nan O'Dea. Zij was de maîtresse van Agatha Christie's echtgenoot. Het verhaal vindt plaats in de aanloop naar, en tijdens, de 11 dagen durende verdwijning van de Britse bestsellerschrijfster Agatha Christie. De serie zal worden verteld vanuit het oogpunt van Nan O'Dea en de rol wordt gespeeld door Daisy Ridley.

Serie gebaseerd op bestseller
De makers van de serie hebben niet lukraak een verhaal uit de lucht geplukt. Toen The Christie Affair op 1 februari van dit jaar werd gepubliceerd werd het gelijk een bestseller en stond in het VK op nummer 1. In Amerika werd het verhaal opgenomen in de New York Times bestsellerlijst.

Miramax TV zal de serie produceren met Ellen Goldsmith-Vein, Rich Green, Jeremy Bell, DJ Goldberg en Daisy Ridley als uitvoerend producenten. Hoofd van Miramax TV is erg blij met de komst van Ridley. Hij zegt heel dankbaar te zijn dat iemand zo getalenteerd als Daisy Ridley zich zowel zich bij de cast aansluit als de partner in produceren wordt.

Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend. Binnenkort lees je hier meer nieuws over The Christie Affair.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen