Trailer 'La Última': de eerste boksserie op Disney+

Trailer 'La Última': eerste boksserie op Disney+

De trailer voor de eerste boksserie op Disney+ geeft veel hoop voor de serie.

Adrienne Koolen, 9 december 2022 06:00

De trailer van het eerste seizoen van de Spaanse serie La Última is eindelijk te zien. Het officiële YouTube account van Hulu heeft nu de trailer gepost.
La Última gaat over Candela (Aitana Ocaña), een jonge vrouw die bij een logistiek bedrijf werkt. Ze heeft echter de droom om een zangeres te worden.

Haar leven verandert compleet wanneer ze Frede Ariza ontmoet als ze aan het zingen is in een bar. Hij is een belangrijke directeur van een grote platenmaatschappij.

Tegelijk komt Candela een oud klasgenoot tegen, Diego (Miguel Bernardeau). Hij heeft als droom om een professionele bokser te worden. Samen gaan ze hun dromen achterna.

De trailer
De trailer is opgedeeld in twee delen. In het begin is het verhaal van Candela te zien. Hoe ze veel aan het werken is om een beetje geld te verdienen, maar dan uiteindelijk toch in een bar mag zingen.

Het andere deel gaat over Diego en zijn inspanningen om te slagen met het boksen. In de trailer is een korte montage te zien van hoe hij aan het vechten is in de ring.

Bekijk hieronder de trailer.

La Última is nu te streamen op Disney+

Bron: YouTube

Lees meer over: la Ultima, Disney, Migeul Bernardeau, Aitana Ocana

Populair nieuws