search

Ons nieuws van vrijdag 9 december 2022

Netflix kondigt Suzan & Freek documentaire aan
Films / Nieuws

Netflix kondigt Suzan & Freek documentaire aan

Het bekende Nederlandse duo is binnenkort te zien in hun eigen documentaire op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het hoeft niet gezegd dat Suzan & Freek ontzettend populair zijn. Die populariteit is ook bij Netflix niet onopgemerkt gebleven. 's Werelds grootste streamingdienst heeft immers een heuse documentaire rond het bekende duo aangekondigd.

De documentaire die door Netflix werd aangekondigd luistert naar de naam Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij. Ondertussen heeft het koppel ook zelf gereageerd en gesteld dat ze ontzettend trots zijn op dit aankomende project:

"Het voorbije jaar is voor ons na 2 jaar thuis wachten door Corona ontzettend overweldigend geweest. Er zijn heel wat zaken geweest die we voor het eerst hebben meegemaakt. We stonden twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome, vlogen per helikopter naar festivals en hadden een bomvolle agenda. In alle drukte kwamen we soms ogen en oren tekort. We zijn dan ook erg blij dat alles van dichtbij is vastgelegd. Zo kunnen we alles ook zelf nog eens herbeleven."

2023
Op het verschijnen van de documentaire is het nog wel even wachten. Tot dusver weten we alleen maar dat ze ergens aan het begin van 2023 te zien zal zijn.

Toch hoeven fans niet al te teleurgesteld te zijn. Netflix heeft er namelijk wel al voor gekozen om een leuke teaser de wereld in te sturen. Die teaser is uiteraard hieronder te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showtime! Prins Harry en Meghan Markle docuserie vanaf nu te streamen!
Series / Nieuws

Showtime! Prins Harry en Meghan Markle docuserie vanaf nu te streamen!

Er is de voorbije maanden reeds behoorlijk wat inkt gevloeid over deze docuserie...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is de voorbije maanden ontzettend veel gezegd en geschreven over de docuserie Harry & Meghan. Nu kunnen we zelf ontdekken waar dit allemaal over gaat, want de miniserie is vanaf nu te streamen bij Netflix.

Hoeft het eigenlijk nog gezegd over wie deze docuserie gaat? Uiteraard zijn de hoofdrollen weggelegd voor de hertog en hertogin van Sussex. Zij doen hun versie van hun spraakmakende liefdesverhaal uit de doeken.

Doorheen de docureeks komen ook de meningen aan bod van niet alleen vrienden, maar ook familieleden van de twee. Het merendeel van deze mensen lieten voorheen nog nooit eerder hun stem horen in het openbaar waardoor heel wat nieuwe meningen kunnen worden verwacht.

Uitstel
Het recentelijke overlijden van de Britse koningin Elizabeth II zorgde ervoor dat Harry en Meghan hadden gevraagd aan Netflix om de lancering van de docuserie uit te stellen. Daar ging 's werelds grootste streamingdienst echter niet mee akkoord.

Verantwoordelijk voor de regie van de docuserie is niemand minder dan Liz Garbus. Zij wist eerder al een Emmy op zak te steken. Bovendien werd ze in het verleden ook al eens genomineerd voor een Oscar.

De docuserie staat nog niet volledig op Netflix. Op dit ogenblik zijn enkel de eerste drie afleveringen te bekijken. Voor de tweede helft is het wachten tot volgende week donderdag, 15 december.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert nieuwe game waardoor je verleidingsspel met begeerlijke vrijgezellen nu zelf kunt spelen
Series / Nieuws

Netflix lanceert nieuwe game waardoor je verleidingsspel met begeerlijke vrijgezellen nu zelf kunt spelen

Netflix heeft een nieuwe game beschikbaar gesteld waarbij je zelf het verleidingsspel 'Too Hot to Handle' kan spelen.

Netflix legt zich naast films en serie tegenwoordig ook steeds meer toe op computergames. Netflix heeft nu een game gelanceerd die voortborduurt op haar populaire reality programma Too Hot to Handle. De game is genaamd: Too Hot to Handle: Love is a Game.

Het concept van Too Hot to Handle is redelijk simpel: een groep hitsige vrijgezellen wordt naar een prachtige exotische locatie gestuurd en samen in een droomvilla gedropt met één verrassende twist.

Verrassende twist
Na één dag krijgen de deelnemers namelijk te horen dat het deze keer juist de bedoeling is om zich in te houden. De winnaars van het programma kunnen een grote geldprijs winnen, maar als er gesekst wordt, gaat er geld uit de prijzenpot.

Game
Je kunt nu dus zelf meespelen via Too Hot to Handle: Love is a Game. In de game ben je nu zelf deelnemer van Too Hot to Handle.



De game is te downloaden via Netflix. Vervolgens kun je een (al dan niet) verleidelijk personage maken en daarmee dit verleidingsspel zelf aangaan.

Kijk Too Hot to Handle op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De wraakscène in 'Game of Thrones' die iedereen een heerlijk gevoel geeft
Series / Featured

De wraakscène in 'Game of Thrones' die iedereen een heerlijk gevoel geeft

Arya Stark nam op een koelbloedige manier wraak voor de moord op haar familie.

Game of Thrones staat bekend om zijn intense en schokkende momenten. Er worden flink wat mensen om het leven gebracht in de serie. Vaak leidt dat tot verdriet, soms niet en soms... heel soms geeft een moord in Game of Thrones je zelfs een goed gevoel!

De meest bevredigende moord in de serie vond plaats in het vijfde seizoen toen Arya Stark eindelijk de dood van haar familie wreekte door de verraderlijke Walder Frey te vermoorden.

Red Wedding
De familie Frey was verantwoordelijk voor de beruchte "Red Wedding", waar ze Arya's moeder, vader en broer verraden en vermoorden. Dit evenement was een van de meest verwoestende en schokkende momenten van de serie, en fans kijkten daarna een aantal seizoenen reikhalzend uit naar Arya's mogelijke wraak.

Faceless
Wanneer Arya Walder Frey uiteindelijk confronteert, doodt ze hem niet zomaar met haar zwaard. In plaats daarvan gebruikt ze haar vaardigheden als 'faceless man' om zichzelf te vermommen als bediende en zijn zonen in een taart te bakken. Ze serveert dan de taart aan Walder Frey en kijkt toe terwijl hij het eet, zich niet beseffend dat hij zijn eigen kinderen aan het consumeren is.

Groei Arya Stark
Dit moment leidde bij de fans tot veel enthousiasme: ten eerste toont het de groei en ontwikkeling van Arya Stark. Ze heeft getraind om een gezichtsloze man te worden en dit is de eerste keer dat ze haar capaciteiten om te doden met succes heeft gebruikt. Het toont ook haar vastberadenheid en volharding in het zoeken naar wraak voor haar familie.

The Red Wedding was een van de meest gruwelijke scènes in de serie, en het is bevredigend om te zien dat de Freys eindelijk hun verdiende loon krijgen.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende keuze in 'Chicago PD' verklaard door showrunner
Series / Nieuws

Schokkende keuze in 'Chicago PD' verklaard door showrunner

Showrunner Gwen Sigan legt de verbazingwekkende keuze die Hank Voight maakte wat beter uit.

In de finale voor de winterstop van seizoen 10 van Chicago PD maakte Hank Voight een beslissing die enorm veel kijkers verbaasde. Showrunner Gwen Sigan legt de verrassende beslissing uit.

Zoals eerder werd onthuld in seizoen 10 van Chicago PD, handelde Sean, de zoon van het hoofd van de politie, in het geheim minderjarige meisjes. Uiteindelijk pakt de inlichtingendienst hem, maar voordat ze een arrestatie konden verrichten, stierf de politiechef door zelfmoord nadat hij zijn zoon had vermoord.

Instinctieve beslissing
Echter, terwijl de chef ter plekke stierf, overleefde Sean en Voight hield hem in leven. Dit was een verrassende zet, aangezien de leider van de inlichtingendienst hem normaal gesproken ter plekke zou hebben laten sterven. Volgens Sigan in een nieuw interview met TVLine had de beslissing van Voight iets te maken met Upton en hoe ze de dood van Sean gaat verwerken:

"Voor Voight was de reden dat hij wist dat zij daar niet mee kon leven. Dat kan een impulsieve beslissing zijn en een instinctieve beslissing, maar ze wordt 's morgens wakker en ze zal daar spijt van krijgen en ze zal het niet kunnen verdragen. Dat hebben we eerder gezien".

Chicago PD is te zien op NET5. Ook staan de eerste 7 seizoenen op Amazon Prime.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkerende slechterik in 'Chicago Fire' seizoen 11 zal fans overrompelen
Series / Nieuws

Terugkerende slechterik in 'Chicago Fire' seizoen 11 zal fans overrompelen

De terugkeer van Emma Jacobs gaat voor veel problemen zorgen in 'Chicago Fire'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De herfst-finale van Chicago Fire is weer geëindigd met een hoop verrassingen. Showrunners Derek Haas en Andrea Newman vertellen meer over de oude schurk die terug is om grote schade aan te richten in seizoen 11.

In een interview met TVLine gingen Haas en Newman in op de verrassende terugkeer van Emma Jacobs (gespeeld door Caitlin Carver). Jacobs werd voor het laatst gezien in de finale van seizoen 10 van Chicago Fire, toen ze werd ontslagen als paramedic. De showrunners bespreken hoe Emma's komst de zaken bemoeilijkt.

Emma gaat levens verwoesten
Voor Haas was het terugbrengen van Emma vanzelfsprekend: "Ik kan alleen maar zeggen dat er in deze serie niets is waar Andrea en ik meer van houden dan ons een oude slechterik te herinneren en deze terug te brengen om een paar levens te verwoesten. Emma was daar vorig jaar zo goed in, dat het terugbrengen van Caitlin gewoon vanzelfsprekend was".

Newman had daar het volgende aan toe te voegen: "We houden van dit personage. We houden van onze slechteriken, maar dit personage is zo leuk omdat ze zichzelf gewoon helemaal niet als een slechterik ziet. Dus het is de manier waarop onze personages over haar denken versus de manier waarop ze haar plaats in 51 zelf ziet. Ze voelt zich volledig verbonden met 51, en dat is ook leuk om te ontdekken".

Chicago Fire wordt uitgezonden op NET5. De eerste 8 seizoenen zijn ook te bekijken op Amazon Prime.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice sloeg haar man door het einde van '1899' op Netflix
Series / Nieuws

Actrice sloeg haar man door het einde van '1899' op Netflix

Wong: "Ik sloeg hem zo hard dat hij wakker werd."

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De spannende mysterie-serie 1899 was een grote hit. Zowel fans als critici waren laaiend enthousiast toen de serie, van de makers van Dark, op Netflix verscheen.

Het einde van 1899
Dit einde van 1899, waar alle passagiers van het schip Kerberos ontwaken in een ruimtestation in het jaar 2099, en de onthulling van het brein van de hele operatie, was voor veel kijkers een grote schok.

Dreun
Ook voor actrice Abby Wong, die Yuk Je speelt, was het einde op zijn minst onverwacht. Toen ze het script las had ze wel een heel ongewone reactie.

"Ik las de laatste aflevering om vier uur 's nachts, terwijl ik borstvoeding gaf aan mijn nieuwe kind, en ik denk dat ik mijn man een dreun gaf. Dat was mijn reactie. Ik sloeg mijn man zo hard dat hij wakker werd," vertelt Wong in een interview met Metro.



Wilde ideeën
Over de makers van de serie, Jantje Friese en Baran bo Odar, zegt ze: "Die geniën hebben wilde, wilde ideeën!".

En hoewel Wong voorzichtig moest zijn met wat ze zei, gaf ze wel een intrigerend brokje informatie over de finale: "Ik weet niet of het een wilde theorie is, maar iedereen die je in die laatste scene ziet, is daar met een reden."

1899 is nu te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's 'Shadow & Bone' laten littekens van The Darkling zien in seizoen 2
Series / Nieuws

Foto's 'Shadow & Bone' laten littekens van The Darkling zien in seizoen 2

Nieuwe locaties, personages en de terugkeer van een schurk in teaser seizoen twee

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De succesvolle fantasy serie Shadow and Bone op Netflix heeft nieuws! Het is nog even wachten op een tweede seizoen, maar de kijker wordt wel al lekker gemaakt met nieuwe foto's.

Littekens
Net als de dagen het donkerst worden komt Netflix met een nieuwe blik op het tweede seizoen van Shadow and Bone! De foto's laten een hoop oude en nieuwe personages zien, in verschillende omgevingen, zoals een groot paleis, een ondergrondse boks-ring en het dek van een schip.

The Darkling is terug
Het meest interessante is een foto van schurk The Darkling, gespeeld door Ben Barnes. Aan het einde van seizoen 1 leek hij verslagen toen hij, zwaar gewond de Fold in werd gedragen. In de nieuwe foto's lijkt Folds teruggekeerd, maar met een paar grote littekens op zijn gezicht.

TUDUM
De foto's en een teaser-trailer zijn te zien op de site TUDUM, waar de streaming gigant regelmatig nieuws en informatie plaatst over huidige en toekomstige series of seizoenen.

Bekijk op instagram


Shadow and Bone zal volgend jaar in maart terugkeren. Het eerste seizoen is nu op Netflix te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 'His Dark Materials' vermijdt grote fout uit 'The Golden Compass'-film
Series / Nieuws

'His Dark Materials' vermijdt grote fout uit 'The Golden Compass'-film

Seizoen drie maakt grote fout uit de 'Golden Compass' film goed.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Waar His Dark Materials ijzersterk zijn derde seizoen in gaat, kan dit helaas niet gezegd worden van de film die er ooit over de boeken is gemaakt. The Golden Compass begon en eindigde bij het eerste boek. De film ging namelijk ten onder door een grote fout.

Religieuze thema's
De serie, gebaseerd op trilogie van Philip Pullman, is deels zo succesvol omdat ze niet terugdeinzen voor religieuze thema's. In de film, gebaseerd op het eerste boek, The Golden Compass is het religieuze vraagstuk heel erg vermeden. Waarschijnlijk uit angst voor tegenvallende cijfers.

De Autoriteit vernietigen
De serie, daarentegen, omarmt alle religieuze subtext uit de boeken. De makers van His Dark Materials vertrouwen erop dat de kijkers zelf conclusies kunnen trekken.

Zo is er in seizoen 3, aflevering 1 een scene over hoe de Autoriteit het Hemelse Koninkrijk domineert en andere engelen onderdrukt. Seizoen 3, The Amber Spyglass, lijkt dan ook deels te gaan over Lord Asriel (James McAvoy) en zijn gevecht tegen de Autoriteit.

Bekijk op instagram


Geen wedstrijd
Als His Dark Materials al te vergelijken was met zijn bioscoopvoorganger, dan is dat met dit nieuwe seizoen wel van de baan. Er is nu geen twijfel meer mogelijk dat de serie het verhaal meer eer aandoet dan de film kon doen.

His Dark Materials is nu te zien op HBO Max en vanaf 18 december op de BBC iPlayer.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult wanneer 'Shadow & Bone' seizoen 2 te zien is
Series / Nieuws

Netflix onthult wanneer 'Shadow & Bone' seizoen 2 te zien is

Netflix heeft onthuld wanneer we het tweede seizoen van Shadow & Bone op het platform kunnen verwachten.

Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Shadow & Bone in maart 2023 van start gaat. De serie begon in 2021 en werd over het algemeen erg goed ontvangen.

De precieze releasedatum van Shadow & Bone seizoen 2 is 16 maart 2023. Dit tweede seizoen bestaat opnieuw uit acht afleveringen.

Shadow & Bone seizoen 2
Seizoen 2 van Shadow & Bone betekent de terugkeer van veel bekende gezichten, zoals Alina Starkov (Jessie Mei Li), Malyen Oretsev (Arhcie Renaux), General Kirigan/The Darkling (Ben Barnes) en meer.

Maar een nieuw seizoen is niet écht nieuw zonder nieuwe castleden. Daarom sluiten de personages Nikolai Lantsov (Patrick Gibson), Wylan Hendricks"‹"‹"‹"‹"‹"‹"‹ (Jack Wolfe"‹"‹"‹"‹"‹"‹"‹) enTamar Kir-Bataar"‹"‹"‹"‹"‹"‹"‹ (Anna Leong Brophy) zich bij de serie aan.

De releasedatum van Shadow & Bone seizoen 2 betekent dat het bijna twee jaar heeft geduurd sinds het eerste seizoen op Netflix verscheen. Dat is langer dan sommigen misschien gehoopt hadden, maar dat heeft een reden: de schaal van het tweede seizoen is een stuk groter, vermoedelijk met grotere set pieces.

Shadow & Bone verschijnt dus 16 maart 2023 op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender' dankt zijn titel aan James Camerons 'Avatar'
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' dankt zijn titel aan James Camerons 'Avatar'

Avatar: The Last Airbender dankt zijn subtitel aan James Camerons Avatar.

De naam van Avatar: The Last Airbender moest aangepast worden toen de productie erachter kwam dat James Cameron de naam Avatar al gereserveerd had voor een aankomende film.

Iedereen weet inmiddels natuurlijk dat het Avatar met de blauwe mannetjes betreft. Dit is immers een van de meest succesvolle bioscoopfilms ooit. Maar in 2004 kende nog niemand deze franchise, die de naam van de animatieserie deed veranderen.

Naam Avatar: The Last Airbender
Giancarlo Volpe, de regisseur van Avatar: The Last Airbender, onthulde onlangs op Twitter dat ze de naam van hun animatieserie moesten veranderen omdat Avatar dus al gereserveerd was. De animatieserie zou origineel dus simpelweg Avatar gaan heten.

Maar dat was niet mogelijk, waardoor ze de animatieserie Avatar: The Last Airbender hebben genoemd.

Het vervolg op de 'blauwe' Avatar heet The Way of the Water, en die film is komende week in de bioscoop te zien.

Avatar: The Last Airbender is nu te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bedenker HBO-topserie 'The Last of Us' hoopt dat mensen de diepgang zien
Series / Nieuws

Bedenker HBO-topserie 'The Last of Us' hoopt dat mensen de diepgang zien

De maker van de The Last of Us-games hoopt op één ding voor de aankomende tv-serie.

Onlangs zagen we een moddervette trailer van de aankomende HBO-serie The Last of Us. De serie volgt het verhaal van de videogame van Naughty Dog en PlayStation, met maker Neil Druckmann aan het roer.

Druckmann heeft zich recent uitgelaten over zijn hoop voor de serie op HBO. Samen met Chernobyl-maker Craig Mazin werkt hij aan de serie, waar Druckmann in ieder geval één ding mee hoopt te bereiken.

The Last of Us op HBO
Druckmann hoopt dat The Last of Us op HBO aan gaat tonen waar games toe in staat zijn, met name op het gebied van verhaalvertelling. Dit zei hij tegen The Hollywood Reporter over zijn enige hoop:

"Is dat het volledig verandert hoe niet-gamers beschouwen waar games toe in staat zijn als het aankomt op diepgaande verhaalvertelling."

Het verhaal van The Last of Us wordt door velen gezien als één van de beste verhalen verteld in de geschiedenis van videogames. Niet geheel onlogisch dus dat HBO dit verhaal naar de live-actiewereld wil brengen.

The Last of Us draait om Joel en Ellie, die in een door infected overlopen wereld een diepe band met elkaar vormen tijdens een reis door het verlaten Amerika.

The Last of Us is vanaf 15 januari te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oude aantekeningen van George R.R. Martin gevonden. Dit is het echte en betere einde van 'Game of Thrones'!
Series / Nieuws

Oude aantekeningen van George R.R. Martin gevonden. Dit is het echte en betere einde van 'Game of Thrones'!

Aantekeningen uit 1993 ontcijferd op Reddit; dit had het echte einde van 'Game of Thrones' moeten zijn.

Het slappe en afgeraffelde einde van Game of Thrones houdt de fans nog altijd bezig. Zo hebben bijna 2 miljoen mensen inmiddels de bekende petitie ondertekend om Game of Thrones seizoen 8 opnieuw te maken. Het einde had ook echt heel anders kunnen zijn, als men een eerdere brief van schrijver George R.R. Martin serieus had genomen.

In 1993 hield George R.R. Martin een zogeheten 'pitch' voor zijn uitgevers waarin hij zijn visie gaf op hoe het verhaal van Game of Thrones zou gaan verlopen. Er is van destijds inmiddels een foto opgedoken op internet waarop een getypte brief van George R.R. Martin te zien zou zijn.

Brief Reddit
In de brief zou volgens een aantal goed geïnformeerde Redditors staan: "Tegen het einde van Game of Thrones zit Bran op de ijzeren troon. Toch is zijn stoel nauwelijks comfortabel. In het noorden is Jon Snow zijn bittere vijand. Voorbij de Smalle Zee bereidt Daenerys haar invasie voor. En aan de andere kant van de Muur kijken de Anderen toe met kille, dode ogen terwijl zij hun krachten verzamelen."

Zoals we weten uit de serie werd Bran Stark inderdaad de koning van Westeros. Maar van een confrontatie tussen Jon Snow en Bran is geen sprake.

Andere passages uit brief
Er zijn nog andere interessante passages uit de brief zoals Tyrion die Joffrey van de IJzeren troon verdrijft uit walging over zijn brutaliteit. Jaime pakt de IJzeren troon voor zichzelf door iedereen voor hem in de rij van opvolging te vermoorden en Tyrion de schuld te geven van de moorden, waarbij de laatste van kant wisselt en zich bij de Starks voegt om Jamie te onttronen en verliefd wordt op Arya.

Helaas niets van dit alles in de serie en moeten wij het doen met dat slechte laatste seizoen.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is dé uitspraak uit 'The Big Bang Theory'-ster waar de fans echt dol op zijn
Series / Nieuws

Dit is dé uitspraak uit 'The Big Bang Theory'-ster waar de fans echt dol op zijn

Hij had wel meerdere eigenaardigheden maar deze uitspraak vonden fans het leukst.

Het meest populaire personage uit The Big Bang Theory is waarschijnlijk wel die van Sheldon Cooper. Jim Parsons heeft de rol 12 jaar lang gespeeld en weet nu te vertellen wat volgens hem de meest geliefde uitspraak van het personage is bij de fans.

De serie is inmiddels al drie jaar niet meer op de buis maar ten tijde van het laatste seizoen was de populariteit rondom de serie ongekend. Veel fans herinneren zich nog iconische momenten. Parsons zegt over de uitspraak die fans het leukst vonden: "Het waren voornamelijk die met het B-woord.". Hij refereert hier natuurlijk naar het woord "Bazinga".

Trekjes passend bij het karakter
Sheldon kwam eerst met de uitspraak in het tweede seizoen van The Big Bang Theory en het werd af en toe herhaald gedurende de serie. Het werd nooit echt uitgelegd waar dit woord nou vandaan kwam tot Young Sheldon verscheen. Het komt dus van een slagzin van het bedrijf Bazinga Novelty Company en luidt: "Als het grappig is, is het een Bazinga.".

Sindsdien heeft Sheldon het woord geassocieerd met grappige zaken en dus gebruikte hij het om te benadrukken wanneer hij een grap uithaalde. Het was niet de enige tic van Sheldon. Hij had namelijk ook de neiging om te kloppen wat blijkbaar is gestart nadat hij zijn vader betrapte op ontrouw met een andere vrouw.

Kijk nog eens alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Beverly Hills 90210'-sterren spelen iconische scène uit de geliefde 90-serie na
Series / Nieuws

'Beverly Hills 90210'-sterren spelen iconische scène uit de geliefde 90-serie na

De \'Beverly Hills 90210\'-sterren Jennie Garth en Tori Spelling zijn bij elkaar gekomen om een mega iconische scène uit de originele serie na te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Beverly Hills 90210 was ontzettend populair in de jaren 90. De serie heeft haar populariteit echter nog niet verloren met de nieuwe 90210 die uitkwam in 2019.

Twee sterren uit de originele cast van Beverly Hills 90210 (Jennie Garth en Tori Spelling) zijn bij elkaar gekomen om een iconisch moment uit de originele serie na te maken.

Beverly Hills 90210 volgde het leven van bewoners in de chique wijk Beverly Hills in Los Angeles. De serie duurde tien seizoenen tussen 1990 en 2000.

Jennie Garth speelde Kelly Taylor, terwijl Tori Spelling een van haar beste vrienden speelde, Donna Martin.

Een iconisch moment nagemaakt
Op haar Instagram deelde Spelling onlangs een video van haar, Garth en Lindsay Price, die Janet speelde.

Ze namen samen een iconisch moment op uit seizoen 10, aflevering 2 "Let's Eat Cake". In de scène vertelt Janet aan Kelly en Donna dat ze zwanger is.

Bekijk de post hieronder.
Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us'-ster Pedro Pascal heeft bewondering voor zijn jonge collega
Series / Nieuws

'The Last of Us'-ster Pedro Pascal heeft bewondering voor zijn jonge collega

'The Last of Us'-ster Pedro Pascal vertelt over zijn band met co-ster Bella Ramsey, die Ellie speelt in de videogame-adaptatie.

De trailer voor The Last of Us is nu uit en de cast vertelt langzaamaan meer over de serie en hoe het achter de schermen was. Zo vertelt Pedro Pascal, die de hoofdrol speelt in de videogame-adaptatie The Last of Us over zijn relatie met co-ster Bella Ramsey.

The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst en volgt Joel, een smokkelaar, terwijl hij een tienermeisje door het dystopische land vervoert. Tijdens hun reizen vormen ze een ontroerende band, die tijdens hun reis op de proef wordt gesteld.

Een emotionele tweet
De band tussen Joel en Ellie vormt het hart van de videogame. Daarom is de band tussen de acteurs heel erg belangrijk voor de serie.

Pascal over zijn relatie met Ramsey. Pascal legde uit: "We stapten tegelijkertijd in deze ervaring ... er was een onmiddellijke band".

Bekijk hieronder de tweet en de trailer.




The Last of Us zal in 2023 te zien zijn op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'La Última': de eerste boksserie op Disney+
Series / Nieuws

Trailer 'La Última': de eerste boksserie op Disney+

De trailer voor de eerste boksserie op Disney+ geeft veel hoop voor de serie.

De trailer van het eerste seizoen van de Spaanse serie La Última is eindelijk te zien. Het officiële YouTube account van Hulu heeft nu de trailer gepost.

La Última gaat over Candela (Aitana Ocaña), een jonge vrouw die bij een logistiek bedrijf werkt. Ze heeft echter de droom om een zangeres te worden.

Haar leven verandert compleet wanneer ze Frede Ariza ontmoet als ze aan het zingen is in een bar. Hij is een belangrijke directeur van een grote platenmaatschappij.

Tegelijk komt Candela een oud klasgenoot tegen, Diego (Miguel Bernardeau). Hij heeft als droom om een professionele bokser te worden. Samen gaan ze hun dromen achterna.

De trailer
De trailer is opgedeeld in twee delen. In het begin is het verhaal van Candela te zien. Hoe ze veel aan het werken is om een beetje geld te verdienen, maar dan uiteindelijk toch in een bar mag zingen.

Het andere deel gaat over Diego en zijn inspanningen om te slagen met het boksen. In de trailer is een korte montage te zien van hoe hij aan het vechten is in de ring.

Bekijk hieronder de trailer.


La Última is nu te streamen op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.