search
M. Night Shyamalan wil 'Unbreakable'-serie maken
Series / Nieuws

M. Night Shyamalan wil 'Unbreakable'-serie maken

Fans vragen al jaren hoe het verhaal van Bruce Willis en Samuel L. Jackson verder gaat.

Steeds meer films vinden hun weg naar het kleine scherm. Het lijkt er nu op dat ook Unbreakable van regisseur M. Night Shyamalan als serie voortgezet zal worden. Vreemd is dat idee niet, aangezien Patton Oswalt al eens onthulde plannen te hebben voor nog twee vervolgfilms. Shyamalan liet toen weten daar geen interesse in te hebben, maar wil het verhaal wel voortzetten in de vorm van een serie.


In Unbreakable zagen we Bruce Willis een man spelen die erachter kwam dat hij fysiek niet gewond kan raken. En Samuel L. Jackson werd in de film een fragiele man wiens botten extreem gemakkelijk breken. Omdat het geheel dient als een soort oorsprongsverhaal van een superheld en een superslechterik, vragen fans al jaren hoe het verhaal verder gaat.

Nu blijkt Shyamalan dus open te staan voor een serie. "Als we zo het verhaal voort kunnen zetten, ja hoor. Daar zou ik wel interesse in hebben. Ik vind het geweldig om te zien waar we staan. Kun je een zes afleveringen tellende Unbreakable serie maken op Netflix of HBO? Ja! En dat is geweldig. Ik heb het idee gehad om het verhaal te vertellen op een manier dat het eerste deel een bepaalde vorm krijgt, het tweede deel een andere en het derde weer iets anders. Je kan nooit hetzelfde doen. Dus het zou een film zijn, dan televisie, en dan iets wat direct online komt te staan. Zodat je dan nooit jezelf gaat herhalen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen