search

Ons nieuws van vrijdag 22 mei 2015

Nieuwe beelden 'Hannibal' S3 tonen Richard Armitage als Francis Dolarhyde
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe beelden 'Hannibal' S3 tonen Richard Armitage als Francis Dolarhyde

Dolarhyde was een van de belangrijkste personages in het boek (en de film) Red Dragon.



NBC heeft een nieuwe featurette van het derde seizoen van NBC's Hannibal online geplaatst. De beelden bieden o.a. een eerste blik op Richard Armitage als Francis Dolarhyde (een belangrijk personage uit Red Dragon) en Joe Anderson (niet langer Michael Pitt) als Mason Verger. Naast deze personages zien we natuurlijk ook Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), Will Graham (Hugh Dancy) en Jack Crawford (Laurence Fishburne).

In het derde seizoen van Hannibal verplaatst de actie zich naar Italië, waar de beroemde kannibaal langzaam een nieuw bestaan probeert op te bouwen. Zijn gruwelijke daden worden er echter niet minder door, dus hij krijgt uiteraard ook de nodige mensen achter zich aan.

De gloednieuwe featurette is hierboven te bekijken. Het nieuwe seizoen van Hannibal gaat op 4 juni van start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
M. Night Shyamalan wil 'Unbreakable'-serie maken
Series / Nieuws

M. Night Shyamalan wil 'Unbreakable'-serie maken

Fans vragen al jaren hoe het verhaal van Bruce Willis en Samuel L. Jackson verder gaat.

Steeds meer films vinden hun weg naar het kleine scherm. Het lijkt er nu op dat ook Unbreakable van regisseur M. Night Shyamalan als serie voortgezet zal worden. Vreemd is dat idee niet, aangezien Patton Oswalt al eens onthulde plannen te hebben voor nog twee vervolgfilms. Shyamalan liet toen weten daar geen interesse in te hebben, maar wil het verhaal wel voortzetten in de vorm van een serie.

In Unbreakable zagen we Bruce Willis een man spelen die erachter kwam dat hij fysiek niet gewond kan raken. En Samuel L. Jackson werd in de film een fragiele man wiens botten extreem gemakkelijk breken. Omdat het geheel dient als een soort oorsprongsverhaal van een superheld en een superslechterik, vragen fans al jaren hoe het verhaal verder gaat.

Nu blijkt Shyamalan dus open te staan voor een serie. "Als we zo het verhaal voort kunnen zetten, ja hoor. Daar zou ik wel interesse in hebben. Ik vind het geweldig om te zien waar we staan. Kun je een zes afleveringen tellende Unbreakable serie maken op Netflix of HBO? Ja! En dat is geweldig. Ik heb het idee gehad om het verhaal te vertellen op een manier dat het eerste deel een bepaalde vorm krijgt, het tweede deel een andere en het derde weer iets anders. Je kan nooit hetzelfde doen. Dus het zou een film zijn, dan televisie, en dan iets wat direct online komt te staan. Zodat je dan nooit jezelf gaat herhalen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel actie in teaser 'Falling Skies'
Series / Trailer

Veel actie in teaser 'Falling Skies'

Het laatste gevecht komt snel dichterbij.



TNT heeft een nieuwe promo vrijgegeven voor het laatste seizoen van serie Falling Skies. In de teaser zien we onder andere Noah Wyle's Tom Mason een levendigde toespraak geven voor de andere rebellen. Of de mens nou wint of verliest, de oorlog gaat tot een einde komen, vertelt hij hen, in een bijzondere poging hen op te peppen voor de strijd. Verder is er een grote rol weggelegd voor het Amerikaanse leger.

Bij de opening van seizoen vijf, zijn alle vormen van beest en mutant losgeslagen op Aarde. De energiekern van de Espheni is vernietigd en de mens is er klaar voor te vechten zoals zij dat kan. Zelfs als dat betekent om man-tot-man gevechten te leveren. Na vier jaar van martelingen, gevangenschap en mutaties, zijn Tom en zijn 2nd Mass woedend en er klaar voor de vijand te vernietigen in een gevecht die het lot van de Aarde zal bepalen.

De uitzendingen gaan op 28 juni van start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Greg Grunberg keert terug voor 'Heroes Reborn'
Series / Nieuws

Greg Grunberg keert terug voor 'Heroes Reborn'

Detective Matt Parkman is te zien in een gastrol.

Entertainment Weekly meldt dat acteur Greg Grunberg terug zal keren in Heroes Reborn. Hij krijgt een gastrol in de serie en is daarmee weer te zien als de telepathische detective Matt Parkman. Ook Jack Coleman als H.R.G., Jimmy-Jean Louis als The Haitian en Masi Oka als Hiro Nakamura keren terug voor de reboot van NBC-serie Heroes.

Voor de show keerde bedenker Tim Kring terug en volgen we nieuwe helden die het op zich nemen om met hun buitengewone krachten mensen te helpen beschermen. Epische avonturen wachten deze nieuwe personages, die het pad kruisen met een reeks van de oorspronkelijke helden.

Voorafgaand aan de release van de nieuwe serie lanceert NBC eerst een digitale serie. Daarin worden de nieuwe personages allemaal geïntroduceerd en krijgen we meer te weten over het verhaal van de Heroes Reborn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO prikt datum voor 'Show Me a Hero'
Series / Nieuws

HBO prikt datum voor 'Show Me a Hero'

Miniserie van maker van 'The Wire' zal in augustus worden uitgezonden.

Michelle Iwema

De miniserie Show me a Hero zal vanaf 16 augustus op HBO te zien zijn, meldde Variety. De serie bestaat uit zes delen en is gecreëerd door David Simon en geregisseerd door Paul Haggis. David Simon maakte eerder mede de tv- serie The Wire, dat nog steeds gezien wordt als een van de beste televisie series ooit.

Het op waren feiten berustende verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek van Lisa Belkin, gaat over een jonge burgemeester van Yonkers in de staat New York die wordt gedwongen door de overheid om goedkope huizen te bouwen voor mensen met lage inkomens, in blanke buurten. Hij worstelt met dit plan, omdat hij weet dat de bouw ervoor kan zorgen dat zijn hele stad instort en kan zorgen voor het einde van zijn politieke carrière. De serie volgt verschillende mensen, van de politieke kant tot de burgers van verschillende achtergronden in Yonkers.

Oscar Isaac (onder meer bekend van A Most Violent Year) speelt de rol van de burgemeester Nick Wasicsko. Catherine Keener speelt iemand die een huis heeft gekocht in East Yonkers, waar ze de goedkope woningen willen gaan bouwen. Jim Belushi is te zien als Angelo R. Martinelli, die voor Wasicsko zes termijnen burgemeester is geweest en verder spelen ook Winona Ryder en Alfred Molina erin mee.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bruce Greenwood gecast in 'American Crime Story: The People V. O.J. Simpson'
Series / Nieuws

Bruce Greenwood gecast in 'American Crime Story: The People V. O.J. Simpson'

De acteur was afgelopen week nog te zien in de laatste aflevering van Mad Men.

Afgelopen week was hij nog in een gastrol te zien in de allerlaatste aflevering van AMC's Mad Men, en nu is bekend geworden dat acteur Bruce Greenwood de cast heeft versterkt van de FX-miniserie American Crime Story: The People V. O.J. Simpson. Greenwood zal de rol spelen van Gil Carcetti, de Los Angeles District Attorney die O.J. Simpson aanklaagde wegens de moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman. De acteur uit Star Trek zal te zien zijn naast Cuba Gooding Jr. als O.J. Simpson, John Travolta als advocaat Robert Shapiro, David Schwimmer als advocaat Robert Kardashian en Sarah Paulson als aanklager Marcia Clark.

De miniserie is gebaseerd op het boek The Run of His Life: The People V. O.J. Simpson), waarin een blik werd geworpen achter de schermen van de rechtszaak rondom O.J. Simpson. Het boek belicht met name het perspectief van de advocaten die bij de zaak betrokken waren. Zo zien we alles wat er mis is gegaan en de vreemde praktijken rondom de zaak, die tot op heden controversieel is.

De opnames van American Crime Story zijn momenteel bezig in Los Angeles. Ryan Murphy (American Horror Story, The Normal Heart) neemt de eerste aflevering voor zijn rekening als regisseur en produceert de serie samen met Nina Jacobson, Brad Simpson, Scott Alexander, Larry Karaszewski en Brad Falchuk.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.