search
Nieuw op HBO in juni
Series / Nieuws

Nieuw op HBO in juni

Seizoen twee van 'True Detective' gaat van start en 'Game of Thrones' loopt 15 juni af.

Michelle Iwema

Juni belooft een mooie seriemaand te worden. Op HBO alleen al gaan er op 22 juni een aantal series van start. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel afleveringen te zien op HBO van series die al lopen. Het aanbod op een rij.


True Detective seizoen 2
Na het geweldige eerste seizoen werd bekend gemaakt dat voor het vervolg een geheel nieuwe cast zou worden samengesteld.In het tweede seizoen zien we onder meer Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams en Taylor Kitsch voorbij komen. Het diepe Zuiden is ingeruild voor het zonnige Californië. Colin Farrell speelt Ray Velcoro, een corrupte agent. Vince Vaughn is Frank Semyon, een crimineel en zakenman. Rachel McAdams speelt de rol van Ani Bezzerides. Zij is een detective, die het niet altijd eens is met het systeem waarvoor ze werkt. Taylor Kitsch speelt Paul Woodrugh, een oorlogsveteraan en motoragent.

Ballers
Deze serie gaat over een groepje footballspelers, hun gezin, vriendenkring en entourage. Dwayne Johnson speelt de rol van Spencer Strasmore, een oud footballspeler en is tegenwoordig financieel adviseur. Verder spelen ook Rob Corddry, Omar Benson Miller, John David Washington en Donovan Carter erin mee.

The Brink
Wanneer een Derde Wereldoorlog dreigt te ontstaan worden er de meest onwaarschijnlijke helden ooit op afgestuurd. Namelijk een diplomaat en een staatssecretaris, die zijn nogal avontuurlijke seksleven op een laag pitje moet zetten om de wereld te redden. Jack Black en Tim Robbins spelen de hoofdrollen in deze komische serie.

Er lopen ook een aantal series af op HBO in juni. Zo zijn er op 15 juni drie seizoensfinales te zien namelijk van Game of Thrones seizoen 5, Silicon Valley seizoen 2 en Veep seizoen 4. Outlander seizoen 1 heeft zijn seizoensfinale op 4 juni en House of Lies seizoen 4 op 6 juni.

Naar welke nieuwe series of seizoensfinales kijken jullie het meeste uit?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen