Ook Lori Loughlin terug in 'Fuller House'

Ook Lori Loughlin terug in Fuller House

Geen Olsen tweeling, maar wel een boel andere oorspronkelijke castleden voor de spin-off.

Jim Pedd, 30 mei 2015 om 17:25

En weer is er een oorspronkelijk castlid dat terugkeert voor de geplande spin-off van Full House. Aan People heeft Lori Loughlin onthuld dat ook zij terug gaat keren oor de serie. ”Die serie maken was één van de leukste baantjes die ik ooit heb gehad,” vertelde ze.
”Het was zo leuk om te maken.” En ze denkt dat fans van het origineel tevreden zullen zijn met de spin-off. ”Ik denk met Jeff Franklin aan boord – hij is de bedenker van Full House – dat het heel moeilijk is om verkeerde stappen te maken, want niemand probeer de serie meer te beschermen dan hijzelf. Het is immers zijn kindje.”

Louglin is niet bepaald de enige die terugkeert voor de spin-off. Ook Dave Coulier, Candace Cameron Bure, Andrea Barber, John Stamos en Bob Saget keren terug. De zusjes Mary-Kate en Ashley zullen niet te zien zijn.

Bron: People

Lees meer over: full house, netflix, fuller house, lori loughlin, mary kate olsen, ashley olsen, candace cameron bure, andrea barber, john stamos, bob saget, dave coulier, jeff franklin, spinoff

Informatie over de serie: Full House

Populair nieuws