search

Ons nieuws van zaterdag 30 mei 2015

Ook Lori Loughlin terug in 'Fuller House'
Series / Nieuws

Ook Lori Loughlin terug in 'Fuller House'

Geen Olsen tweeling, maar wel een boel andere oorspronkelijke castleden voor de spin-off.

En weer is er een oorspronkelijk castlid dat terugkeert voor de geplande spin-off van Full House. Aan People heeft Lori Loughlin onthuld dat ook zij terug gaat keren oor de serie. "Die serie maken was één van de leukste baantjes die ik ooit heb gehad," vertelde ze.

"Het was zo leuk om te maken." En ze denkt dat fans van het origineel tevreden zullen zijn met de spin-off. "Ik denk met Jeff Franklin aan boord "“ hij is de bedenker van Full House "“ dat het heel moeilijk is om verkeerde stappen te maken, want niemand probeer de serie meer te beschermen dan hijzelf. Het is immers zijn kindje."

Louglin is niet bepaald de enige die terugkeert voor de spin-off. Ook Dave Coulier, Candace Cameron Bure, Andrea Barber, John Stamos en Bob Saget keren terug. De zusjes Mary-Kate en Ashley zullen niet te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kettingzaag in nieuwe teaser 'Ash vs Evil Dead'
Series / Trailer

Kettingzaag in nieuwe teaser 'Ash vs Evil Dead'

Ashley 'Ash' J. Williams heeft zijn kettingzaag al aan staan!



Sam Raimi en Bruce Campbell werken op dit moment aan de tv-serie Ash vs Evil Dead, een vervolg op de eerdere Evil Dead-filmfranchise (The Evil Dead, Evil Dead II en Army of Darkness). Hierboven zie je een teaser van de serie die zich 30 jaar na de films afspeelt.

In Ash vs Evil Dead van de zender Starz is Ashley 'Ash' J. Williams (Campbell) een soort monsterjager geworden. Als een plaag van Deadite het voortbestaan van de mensheid bedreigt, moet Ash zijn persoonlijke én letterlijke demonen tegemoet treden: het verleden heeft hem nog niet losgelaten.

Onder meer Jill Marie Jones, Dana DeLorenzo en Ray Santiago hebben aanvullende rollen in de serie. Raimi regisseert de eerste aflevering van het tiendelige geheel dat in het najaar op Starz moet verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis vijfde seizoen 'Hell on Wheels'
Series / Nieuws

Synopsis vijfde seizoen 'Hell on Wheels'

Er is ook een premièredatum voor de eerste helft van het laatste seizoen.

Eind vorig jaar liet AMC al weten dat Hell on Wheels ermee gaat stoppen na het vijfde seizoen. Dat seizoen zou verder in twee delen uitgezonden worden, het eerste deel deze zomer en het tweede deel in de zomer van 2016. Nu is er een premièredatum voor de eerste helft van het laatste seizoen én een synopsis.

Allereerst heeft AMC laten weten dat het seizoen op 18 juli van start gaat, met in totaal zeven afleveringen. De overige zeven afleveringen worden in 2016 uitgezonden. En dan is er nog een synopsis:

Cullen Bohannon (Anson Mount) is een vreemdeling in een vreemd land "“ in het bergstadje Truckee, Californië, thuis van de Central Pacific Railroad. Dit ruwe spoorstadje zit vol met duizenden Chinese werkers, buitenlanders in taal, cultuur en traditie. Ondanks de uitdagingen van het aan het werk houden van deze nieuwe werkers, leidt Cullen de grote werkzaamheden om een tunnel te maken door de Sierra Nevada Bergen, iets waar ze enkel centimeters per dag mee opschieten, om de eerste Transcontinentale treinrails af te maken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.