search
Disney+ komt in januari met 10 nieuwe series en vele afleveringen
Series / Featured

Disney+ komt in januari met 10 nieuwe series en vele afleveringen

De streamer van Disney gaat verder met onder meer American Horror Story en Willow.

Disney+ zet deze maand weer een aantal afleveringen van nieuwe en lopende series online. Hieronder vind je meer informatie over die series en afleveringen.

Hieronder lichten we de drie grootste / meest opvallende series uit. Vervolgens zie je ook een overzicht van de andere afleveringen en series die online verschijnen.

American Horror Story (seizoen 11)



Verschijnt op: 4, 11 en 18 januari
Genre: Horror
Kijk op Disney+

Synopsis
Zoals de titel al doet vermoeden, speelt dit seizoen van American Horror Story zich af in New York City. De serie start in 1981 en begint met een moord, de onthoofding van een homoseksuele man. Dit is een laatste in een reeks moorden die plaatsvinden in de Big Apple.



Willow (seizoen 1)



Verschijnt op: 4 en 11 januari
Genre: Fantasy
Kijk op Disney+

Synopsis
De legendarische tovenaar Willow keert terug in een nieuwe serie die zich vele jaren na de gebeurtenissen in de oorspronkelijke film afspeelt.



National Treasure: Edge of History (seizoen 1)



Verschijnt op: 4, 11, 18 en 25 januari
Genre: Avontuur
Kijk op Disney+

Synopsis
Het leven van Jess Valenzuela wordt op z'n kop gezet wanneer een mysterieuze vreemdeling haar een aanwijzing geeft voor een eeuwenoude schat die verbonden is aan haar vader, wie overleed toen ze een baby was. Jess heeft talent voor puzzels en dit wordt op de proef gesteld wanneer zij en haar vrienden een aantal aanwijzingen volgen die verborgen liggen in Amerikaanse artefacten en monumenten.



Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze maand nieuw zijn of verder gaan op Disney+.

Reservation Dogs (seizoen 2) - Misdaadkomedie - 4 januari - Een comedy van een half uur over de avonturen van vier tieners op het platteland van Oklahoma. Zij stelen, roven en sparen om te kunnen verkassen naar het exotische, mysterieuze en verre Californië.

Welcome to Wrexham (seizoen 1) - Sport - 4, 11, 18 januari - In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footballclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan.

Koala Man (seizoen 1) - Animatie - 9 januari - Koala Man gaat over Kevin, een vader van middelbare leeftijd, en zijn niet-zo-geheime identiteit, wiens enige superkracht een brandende passie is voor het volgen van regels en het uitroeien van kleine criminaliteit in het stadje Dapto. Hoewel Dapto eruitziet als iedere andere Australische buitenwijk, liggen er allerlei kwade en kosmische krachten op de loer die de nietsvermoedende inwoners willen aanvallen. Koala Man staat klaar om zijn stad schoon te vegen en betrekt daarbij vaak zijn gefrustreerde gezin. Hij doet alles wat nodig is om schurkachtige meesterbreinen, bovennatuurlijke verschrikkingen of wat nog erger is, eikels die hun vuilnisbakken op de verkeerde dag buiten zetten, te verslaan.

Chasing Waves (seizoen 1) - Docu - 11 januari - Naar aanleiding van het olympisch surfdebuut in Tokio focust Chasing Waves zich op de mensen en plaatsen die Japan op de kaart hebben gezet in de wereldwijde surfcultuur. Deze documentaireserie volgt multiculturele atleten die hun dromen najagen, geeft een fascinerend beeld over het Japanse leven en laat zien wat nodig is om succesvol te zijn in de internationale surfwereld.

Welcome to Chippendales (seizoen 1) - Biografisch - 11 januari - Welcome to Chippendales vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen 'Steve' Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van 's werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan.

Little Demon (seizoen 1) - Animatie - 18 januari - Dertien jaar nadat ze door Satan werd bezwangerd, proberen een moeder en haar antichristelijke dochter een gewoon leven te leiden in Delaware. De twee worden voortdurend gedwarsboomd door duistere krachten en door Satan zelf, die hunkert naar de voogdij over de ziel van zijn dochter.

Extraordinary (seizoen 1) - Actie - 25 januari - Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht krijgt. Behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangs burger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten "“ Carrie, Kash en een mysterieus zwerfdier "“ dat ze zich niet overgeeft aan zelfmedelijden. Stuurloos in een verwarrende wereld en gewapend met niets meer dan wat hoop en heel veel wanhoop gaat Jen op zoek naar haar superkracht - als ze er al een heeft. Maar ze ontdekt dat het ook fijn is als het gewoon goed met haar gaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen