George R.R. Martin schrijft ook niet voor zesde seizoen 'Game of Thrones'

Schrijver verzorgt geen aflevering 6e seizoen GoT

Hij blijft zich focussen op de boeken.

Jim Pedd, 31 mei 2015 15:06

George R.R. Martin heeft besloten ook geen bijdrage te leveren aan het zesde seizoen van de serie Game of Thrones, die gebaseerd is op zijn tot nu toe vijfdelige boekenreeks A Song of Ice and Fire. De intentie van de auteur is om nog twee boeken te schrijven en is al jaren bezig met het zesde deel, The Winds of Winter.
Om meer voortgang te kunnen boeken, heeft hij besloten zich niet bezig te houden met het volgende seizoen van de serie. Eerder schreef hij de scenario’s voor afleveringen van de eerste vier seizoenen. Maar de intentie van Martin is om zoveel mogelijk moeite als mogelijk te steken in de boeken. Hij wil zelfs het zesde boek uitbrengen, voordat het zesde seizoen van de serie uitkomt.

”Misschien ben ik te optimistisch over hoe snel ik het af kan hebben, maar ik heb besloten om twee conventies over te slaan en wijs veel meer interviews af. Ik probeer nu mijn agenda vrij te houden om dit af te krijgen,” vertelde de auteur vorige maand nog. Hij staat erom bekend erg vriendelijk te zijn naar fans en uitgebreid de tijd te nemen om mensen te spreken. Daar komt nu dus enige verandering in.

Bron: EW

Lees meer over: Game of thrones, George rr martin, seizoen 6, a song of ice and fire, boek 6, boeken, reeks, schrijver, auteur, scenario, hbo, the winds of winter

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws