'Prison Break' wellicht terug op tv

Fox zou de serie middels een verkort seizoen willen terugbrengen.

Jim Pedd, 4 juni 2015 10:06

Na The X-Files en 24 lijkt Fox nog een serie gevonden te hebben om een nieuw leven te gunnen. TVLine meldt dat Prison Break mogelijk terugkeert voor een kort nieuw seizoen, waarvoor zowel Wentworth Miller als Dominic Purcell zouden willen tekenen.
Veel details zijn er niet, maar de bedoeling is om het seizoen te laten lijken op dat van 24: Live Another Day. Daarvoor keerde Kiefer Sutherland terug als Jack Bauer. Twaalf afleveringen verschenen er toen en het verhaal had een duidelijk begin en einde. Dat zou ook met Prison Break moeten gebeuren.

Helemaal een verrassing is het overigens niet. Wentworth Miller vertelde recent nog aan E! news dat hij ”het idee verteld” had aan Fox. En ”ze leken er wel iets in te zien” vertelde hij. Daarna gaf Fox vicevoorzitter Gary Newman te kennen dat een nieuw seizoen een perfect plan zou zijn. Zien jullie het zitten?


Bron: TVLine

Lees meer over: Prison break, revival, nieuw, seizoen, fox, the xfiles, 24, 24 live another day, wentworth miller, dominic purcell, kiefer sutherland, idee

Informatie over de serie: Prison Break

Populair nieuws