Mogelijk zevende seizoen voor 'Community'

Mogelijk zevende seizoen voor Community

Of komt er toch een #movie?

Jim Pedd, 4 juni 2015 om 12:21

Community heeft elke keer weer geluk, lijkt het wel. Toen het vijfde seizoen voorbij was, leek het erop dat de serie niet door zou gaan, maar toen kwam er plotseling het nieuws dat een zesde seizoen zou verschijnen bij Yahoo Screen. Nu blijkt ook een zevende seizoen een mogelijkheid.
Deadline meldt dat Yahoo interesse heeft in een nieuw seizoen en daarom zou onderhandelen met cast en crew. Toch leek het er even niet op: Dan Harmon vertelde nog dat hij een wat rust zou gaan nemen nu de finale van het zesde seizoen erop zat. Maar toen Deadline met het nieuws kwam, wees Danny Pudi er al op dat er mogelijk nog meer komt van Greendale. En ook Joel McHale sprak de verwachting uit dat Yahoo zowel een film als een nieuw seizoen zou zien zitten.

Het is vooralsnog dus onzeker of iedereen zowaar terug keert voor een potentieel zevende seizoen. De laatste aflevering van het zesde seizoen voelde in elk geval als een seriefinale. Een film, om de hashtag SixSeasonsAndAMovie te vervullen zou natuurlijk wel mooi zijn.

Bron: Deadline

Lees meer over: Community, seizoen 6, film, seizoen 7, yahoo screen, yahoo, dan harmon, danny pudi, joel mchale

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws