search
'The Walking Dead: Dead City' krijgt "walgelijke, angstaanjagende Walkers"
Series / Nieuws

'The Walking Dead: Dead City' krijgt "walgelijke, angstaanjagende Walkers"

Verwacht "walgelijke, angstaanjagende Walkers" in de The Walking Dead spin-off Dead City.

The Walking Dead: Dead City verhuist het spektakel van de spannende zombiefranchise naar New York, en een nieuwe omgeving brengt ook nieuwe gevaren met zich mee.

The Walking Dead: Dead City volgt het duo Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) naar de Big Apple, oftewel het New York van na de apocalypse. En daar komen ze Walkers tegen zoals ze nog nooit eerder zagen.

Walkers in The Walking Dead: Dead City


New York is overlopen door Walkers, die de hele stad over hebben genomen na de uitbraak. De stad werd gebombardeerd en vervolgens afgesloten om de monsters op een soort van eiland neer te zetten.

Waarom Negan en Maggie het een goed idee lijkt om af te reizen naar dit levensgevaarlijke eiland is nog maar de vraag, maar ze gaan het wel doen in The Walking Dead: Dead City. En wat ze daar tegenkomen, zal ze verbazen.

Scott M. Gimple, een uitvoerend producent van The Walking Dead: Dead City, belooft in ieder geval veel betreft de Walkers die we gaan zien:

"Het zijn een van de meest ontzagwekkende, walgelijke, angstaanjagende Walkers die ik in de geschiedenis van de serie heb gezien. Er zijn een aantal gruwelijke Walkers, maar er komt een gruwelijke Walker aan waar ik niet voor op de set was, en ik ben blij dat ik er niet was. Ik moet de gruwelijke magie thuis ervaren, en het is magie. Je zult er waarschijnlijk van moeten overgeven. Ik zou gewoon iets bij de hand hebben, terwijl je ernaar kijkt. "

Gimple belooft dus veel. De serie komt ergens in 2023 uit op AMC en AMC+. Bekijk hieronder de teaser!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen