'The Walking Dead: Dead City' loopt helaas vertraging op

'The Walking Dead: Dead City' loopt vertraging op

De trip naar New York zal wat langer op zich laten wachten dan verwacht.

Mitchell van Vuren, 11 januari 2023 08:03

De horde aan spin-offs van The Walking Dead leek op het punt te staan om het op een lopen te zetten, maar helaas heeft de eerste releasedatum al moeten sneuvelen. The Walking Dead: Dead City heeft namelijk vertraging opgelopen van enkele maanden.
Tijdens een panel op Comic Con New York in oktober kondigde AMC nog aan dat de spin-off van Maggie en Negan zou verschijnen in april 2023. Nu is deze datum verschoven naar juni 2023.

Verder bracht de zender meer nieuws naar buiten over het universum van The Walking Dead. Ze deelden namelijk dat dit jaar ook de spin-off van Daryl Dixon, gespeeld door Norman Reedus, uit zal komen. Dit zal pas gebeuren nadat The Walking Dead: Dead City is gelanceerd.Wat staat ons te wachten in Dead City?

Kortgeleden heeft AMC de officiële synopsis van The Walking Dead: Dead City naar buiten gebracht. Die luidt: "Jaren zijn verstreken sinds we Maggie en Negan voor het laatst zagen. Nu moeten ze een fragiel bondgenootschap vormen om een gevaarlijke missie te volbrengen. Ze reizen naar het eiland Manhattan, dat, geïsoleerd sinds het begin van de apocalypse, zijn eigen unieke bedreigingen heeft ontwikkeld"

De synopsis gaat verder: "In de stad ontmoeten Maggie en Negan oorspronkelijke New Yorkers, ontwijken ze een marshal met een duister verleden en jagen ze op een beruchte moordenaar. Maar naarmate het duo dieper doordringt in de gruizige diepten van de stad, wordt het duidelijk dat de trauma's uit hun turbulente verleden een even grote bedreiging vormen als de gevaren in het heden."

In juni mogen we dus de lancering van The Walking Dead: Dead City verwachten.​​

Lees meer over: the walking dead dead city, maggie, negan, zombie, new york, spinoff

Populair nieuws