search
'GOT'- acteur Enzo Cilenti vertelt over episch gevecht
Series / Nieuws

'GOT'- acteur Enzo Cilenti vertelt over episch gevecht

Komende aflevering belooft 'Gladiator'- achtige taferelen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones acteur Enzo Cilenti heeft in een interview verteld over het epische gevecht, dat waarschijnlijk plaats zal vinden in de volgende aflevering. Cilenti, die de slavenhouder Yezzan speelt, vertelde in een interview met The Hollywood Reporter, dat ze voor een grote gevechtsscène maanden hebben geoefend.

Op vrijgegeven stills is te zien, dat het gevecht plaats zal vinden onder toeziend oog van Daenerys. In de laatste aflevering zagen we Jorah terugkeren naar Yezzan en zijn diensten aanbieden. Jorah hoopt door voor Daenerys in de ring te vechten misschien toch door haar vergeven te worden voor zijn verraad, iets waarvoor hij inmiddels al tweemaal is verbannen. "De stuntmannen van de serie keken er enorm naar uit," vertelde Cilenti. "Het is iets waar ze de choreografie maanden voor hebben geoefend. Fans van de show gaan echt genieten."

Ook voor fans van de boeken komt het komende gevecht in de arena als een verrassing, omdat dit niet in de boeken van George R.R. Martin voorkomt. Hetzelfde geldt voor de confrontatie tussen Jon Snow en de wildlingen met de White Walkers in de laatste aflevering.

Kijken jullie uit naar de volgende aflevering met mogelijk dit epische gevecht in de pits?


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen