Jason Statham in beeld voor rol Bullseye in 'Daredevil' Seizoen 2

Jason Statham in beeld voor rol Bullseye

Maar of de actieheld toehapt...

Bram de Groot, 5 juni 2015 21:07

Latino-Review heeft weer een aantal geruchten met betrekking tot het superheldengenre. Dit keer zegt de website dat Jason Statham (Furious 7) in beeld is om de rol van de slechterik Bullseye te spelen in het tweede seizoen van Daredevil.
Ondanks dat wordt aangegeven dat de deal zeker nog niet rond is, zou hij wel een ontmoeting hebben gehad met Marvel. Zowel Bullseye als Elektra hebben vermoedelijk rollen in het nieuwe seizoen van de succesvolle eerste superheldenserie van Netflix.

Latino-Review meldt ook dat Mr Fear en Mysterio waarschijnlijk een aandeel krijgen in seizoen 2 van Daredevil. De laatste is het meest opvallend, aangezien het een oorspronkelijke tegenstander is van Spider-Man, al is hij ook een tegenstander van Daredevil in de comics.

Overigens heeft Bullseye-kandidaat Statham eerder laten weten dat hij weinig interesse heeft in het genre. Hieronder een recent interview waarin hij zijn visie geeft op de films van Marvel:


Bron: Latino-Review

Lees meer over: daredevil, netflix, 2016, serie, seizoen 2, pilot, Phil Abraham, marvel, charlie cox, rosario dawson, foto, nycc, kostuum, rood, concept art, jason statham, bullseye

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws