De grootse gladiatorenserie 'Those About to Die' trek Anthony Hopkins aan

Grootste gladiatorenserie trek Anthony Hopkins aan

Anthony Hopkins is binnenkort te zien als Romeinse keizer in 'Those About to Die'.

Nina Beerendonk, 20 januari 2023 14:27

De nieuwe gladiatorenserie Those About to Die van Peacock pakt het groots aan. Dat blijkt alleen al uit de casting, want de tweevoudig Academy Award-winnende acteur Anthony Hopkins zal te zien zijn in de serie.
De officiële synopsis van de serie luidt als volgt: "Those About to Die is een episch drama dat zich afspeelt in de complexe en corrupte wereld van spektakel gedreven gladiatoren competitie. De serie introduceert een ensemble van diverse personages uit alle delen van de Romeinse samenleving die botsen op het snijvlak van sport, politiek en dynastieën van de antieke wereld".

Oude keizer

Anthony Hopkins zal keizer Vespasianus spelen in de serie. Roland Emmerich zal de serie regisseren op basis van een script van de Oscar-genomineerde schrijver Robert Rodat (bekend van The Patriot en Saving Private Ryan).

De Vespasianus van Hopkins wordt beschreven als "de ouder wordende keizer van Rome en het hoofd van de Flavische bloedlijn. Hij is vaak op de proef gesteld, als landelijke parvenu die zijn troon opeiste na de overwinning van een bloedige tienjarige burgeroorlog".

Het is nog niet bekend wanneer Those About to Die te zien zal zijn of op welk platform dat in Nederland zal zijn.


Lees meer over: Those About to Die, Anthony Hopkins, Peacock, Serie

Populair nieuws