search
'Only Murders In The Building' onthult grote naam voor seizoen drie
Series / Nieuws

'Only Murders In The Building' onthult grote naam voor seizoen drie

Wat kan de komst van Meryl Streep betekenen voor het derde seizoen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Only Murders In The Building komt eraan. Dit onthulde Selena Gomez op haar Instagram.

Sprong in de tijd


Het einde van het tweede seizoen liet al zien dat er grote veranderingen op komst zijn voor dit nieuwe seizoen. Niet alleen maakte Paul Rudd (Ant-Man: Quantumania) zijn intrede, ook zijn alle drie de hoofdpersonen aan een nieuw onderdeel van hun leven begonnen.

De laatste aflevering van seizoen twee liet ook een tijdssprong zien. Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) zullen weer samen moeten komen om een nieuw mysterie te onderzoeken.

Ook zal dit de eerste keer zijn dat we te maken krijgen met een moord die buiten het bekende gebouw uit de titel gepleegd is.

Bekijk op instagram


Meryl Streep


Selena Gomez liet recentelijk weten dat het derde seizoen van de serie er snel komt. Dit deed ze in een Instagrambericht waarin ze ook een grote onthulling deed.

Meryl Streep (Don't Look Up) zal een nog onbekende rol gaan vervullen. Het lijkt er in ieder geval op dat Gomez, Short en Martin het al goed met hun nieuwe co-ster kunnen vinden.



Seizoen 3


Nu het filmen onderweg is hoeven we waarschijnlijk niet lang te wachten op een datum. Only Murders In The Building zal later dit jaar op Hulu en Disney+ te zien zijn.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen