Controversiële scène in 'The Boys' genomineerd voor Beste Visuele Effecten

Filmindustrie waardeert scène die explosief uitpakte maar op de verkeerde manier.

Valeria Milić, 20-01-2023 15:42

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De eerste aflevering van seizoen 3 van The Boys heeft de nodige stof doen opwaaien. In filmkringen wist men dit echter te waarderen, hetgeen blijkt in de nominatie voor Beste Visuele Effecten door de Visual Effects Society.
The Boys' scène met Peter's ontploffende penis concurreert hier met andere topseries (bijvoorbeeld House of the Dragon). De scène is hieronder weergegeven, maar linkt naar Youtube in verband met leeftijdsgrenzen.

Visual Effects Society

De Visual Effects Society is een internationale beroepsorganisatie in de entertainmentindustrie. Hun doel is onder andere het vak van visuele effecten behartigen en promoten.

Erotisch onderonsje Termite en Peter


In deze aflevering heeft Termite (Brett Geddes) op een bepaald moment behalve cocaïne ook Peter (Jarrett Siddall) gescoord. Eenmaal op de hotelkamer besloten de heren tot supe-getint plezier.

Wanneer Termite zichzelf eenmaal verkleind heeft en Peter's geslachtsdeel is binnengewandeld, moet hij echter niezen met alle ellende van dien. Termite krijgt zijn oorspronkelijke gedaante weer. Zowel Peter's penis als de rest van hem ontploffen.

Foto's op Twitter

Op Twitter zijn wat beelden te bekijken van de enorme namaakpenis die men in elkaar had geknutseld:Het was inderdaad een enorm karwei dat nu op waarde geschat wordt. De lat voor het vierde seizoen van The Boys is hiermee dan ook weer wat hoger gelegd.

The Boys kun je in zijn geheel streamen op Prime Video.
Lees meer over: The Boys, Brett Geddes, Karl Urban, Nathan Mitchell, Jarrett Siddall

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie