search
Seizoen 4 van 'The Boys' belooft nog meer next-level gore momenten
Series / Nieuws

Seizoen 4 van 'The Boys' belooft nog meer next-level gore momenten

\"Dit is de eerste keer in de geschiedenis dat ontploffende genitaliën tot meer succes hebben geleid\"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het filmen van het vierde seizoen van The Boys is druk bezig en cast en crew zijn vastbesloten om dit seizoen nog gruwelijker te maken dan seizoen 3.

Succesformule


Het derde seizoen wordt door velen het beste seizoen tot nu toe genoemd -de populariteit van de show is enorm. En die populariteit groeit nog steeds door hun social media aanwezigheid tussen seizoenen in. Ook echte gebeurtenissen moeten het ontgelden.Overtreffende trap


Het vierde seizoen moet daarom in alles beter worden dan het derde. Niet alleen qua verhaal, maar ook qua special effects, bloed en walgelijkheid. Zo tweette Stephan Fleet, die aan het hoofd staat van het special effects team:

"Ik heb zojuist het goorste gezien dat ik ooit in deze baan tegen ben gekomen." Waarop showrunner Eric Kripke antwoordde dat hij geen flauw idee had waar het over ging."We zijn enorm blij om het gevecht van Butcher en de Boys tegen Homelander en de Seven te mogen voortzetten en tegelijkertijd commentaar te leveren op de krankzinnige wereld waarin we leven," zegt Kripke. "Dit is overigens ook de eerste keer in de geschiedenis dat ontploffende genitaliën tot meer succes hebben geleid."

Steeds vernieuwen


In het vierde seizoen van The Boys zullen we een hoop nieuwe gezichten zien. Zo zal Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead zijn opwachting maken en zal Simon Pegg (Shaun of the Dead) terugkeren als de vader van Hughie.

Ondertussen kunnen we in de zomer genieten van meer Supes en gruwelijkheden. De spin-off Gen V zal vanaf 7 juli te streamen zijn.

The Boys zal naar alle waarschijnlijkheid later dit jaar op Prime Video te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen