Deze maand nieuw op Netflix

Deze maand nieuw op Netflix

Sense8 komt er nieuw bij en het derde seizoen van Orange is the New Black gaat van start.

Michelle Iwema, 9 juni 2015 21:23

Juni belooft een mooie maand te worden op Netflix. Zo zijn er een Netflix Orginal bijgekomen en staan er nieuwe seizoenen van favoriete series op de planning.
De grote nieuwe serie van de maand is Sense8, dat sinds 5 juni beschikbaar is bij Netflix. Deze gaat over acht mensen, verspreid over verschillende steden in de wereld. Na een heftig visioen ervaren zij een onderlinge verbondenheid, waarbij ze elkaar kunnen zien en horen. Zo krijgen ze toegang tot elkaars diepste geheimen. Ze moeten leren omgaan met deze nieuwe gave en stuitten op vele vraagtekens. Waarom gebeurt dit? Wat betekent dit voor de toekomst van de mensheid? Ondertussen worden deze gewone burgers, nu herboren als 'Sensates', achtervolgt, opgejaagd en.. als proefkonijnen gebruikt.

Vanaf 9 juni kunnen alle Pretty Little Liars fans weer terecht op Netflix voor de nieuwste afleveringen van het zesde seizoen, met wekelijks een nieuwe aflevering. Komt er eindelijk een verklaring voor het mysterie van Charles DiLaurentis? En wat gebeurt er nadat de Liars afstuderen? Het wordt allemaal duidelijk in het zesde seizoen.

“The hot one is back," vormt de tagline van Orange is the New Black seizoen 3. De terugkeer van Alex veroorzaakt namelijk flink wat opschudding onder de dames van Litchfield. Maar dat is niet het enige dat de enigzins aanwezige balans verstoort. Het belooft een seizoen vol ‘crazyness’ te worden met Piper, Red, Crazy Eyes en alle andere ladies.

Penny Dreadful is een psychologische thriller vol mysterie en spanning, waar demonen uit het verleden sterker zijn dan alle vampieren, boze geesten en monsters bij elkaar. In het nieuwe seizoen van Penny Dreadful keert Sir Malcolm terug en ontdekt hij een nieuw kwaad dat op Vanessa (Eva Green) jaagt. Sinds eind mei is de serie weer van start gegaan, dus ook in juni is er elke week weer een monsterlijk nieuwe aflevering te zien op Netflix.

Bron: Netflix

Lees meer over: Netflix, nieuw op Netflix, aanbod Netflix Nederland, Netflix, Between, Netflix Originals, Orange is the New Black, Sense8

Populair nieuws