search

Ons nieuws van dinsdag 9 juni 2015

Deze maand nieuw op Netflix
Series / Netflix Kijktip

Deze maand nieuw op Netflix

Sense8 komt er nieuw bij en het derde seizoen van Orange is the New Black gaat van start.

Juni belooft een mooie maand te worden op Netflix. Zo zijn er een Netflix Orginal bijgekomen en staan er nieuwe seizoenen van favoriete series op de planning.

De grote nieuwe serie van de maand is Sense8, dat sinds 5 juni beschikbaar is bij Netflix. Deze gaat over acht mensen, verspreid over verschillende steden in de wereld. Na een heftig visioen ervaren zij een onderlinge verbondenheid, waarbij ze elkaar kunnen zien en horen. Zo krijgen ze toegang tot elkaars diepste geheimen. Ze moeten leren omgaan met deze nieuwe gave en stuitten op vele vraagtekens. Waarom gebeurt dit? Wat betekent dit voor de toekomst van de mensheid? Ondertussen worden deze gewone burgers, nu herboren als 'Sensates', achtervolgt, opgejaagd en.. als proefkonijnen gebruikt.

Vanaf 9 juni kunnen alle Pretty Little Liars fans weer terecht op Netflix voor de nieuwste afleveringen van het zesde seizoen, met wekelijks een nieuwe aflevering. Komt er eindelijk een verklaring voor het mysterie van Charles DiLaurentis? En wat gebeurt er nadat de Liars afstuderen? Het wordt allemaal duidelijk in het zesde seizoen.

"The hot one is back," vormt de tagline van Orange is the New Black seizoen 3. De terugkeer van Alex veroorzaakt namelijk flink wat opschudding onder de dames van Litchfield. Maar dat is niet het enige dat de enigzins aanwezige balans verstoort. Het belooft een seizoen vol 'crazyness' te worden met Piper, Red, Crazy Eyes en alle andere ladies.

Penny Dreadful is een psychologische thriller vol mysterie en spanning, waar demonen uit het verleden sterker zijn dan alle vampieren, boze geesten en monsters bij elkaar. In het nieuwe seizoen van Penny Dreadful keert Sir Malcolm terug en ontdekt hij een nieuw kwaad dat op Vanessa (Eva Green) jaagt. Sinds eind mei is de serie weer van start gegaan, dus ook in juni is er elke week weer een monsterlijk nieuwe aflevering te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser en poster 'Masters of Sex' seizoen 3
Series / Trailer

Nieuwe teaser en poster 'Masters of Sex' seizoen 3

Het nieuwe seizoen gaat op 12 juli van start.

Showtime heeft eej poster en een teaser van het derde seizoen van Masters of Sex vrijgegeven. Het nieuwe seizoen gaat op 12 juli a.s. van start. Je kunt beide hieronder bekijken!

Het derde seizoen van Masters of Sex zal behoorlijk anders zijn, aangezien de serie zich nu afspeelt in 1966. In het begin van het derde seizoen zien we hoe het befaamde duo Masters (Michael Sheen) en Johnson (Lizzy Caplan) in de nationale media komen wanneer hun controversiële sexstudie openbaar wordt gemaakt. Masters' en Johnsons werk heeft de nodige impact op moderne relaties, vooral wat betreft de steeds verder gaande relatie tussen Masters, Johnson en Masters' vrouw Libby (Caitlin Fitzgerald).

De serie is een verfilming van Thomas Maiers boek Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, The Couple Who Taught America How To Love. De serie is een productie van Sarah Timberman, Carl Beverly, Amy Lippman, Dave Flebotte en Judith Verno. Masters of Sex is een productie van Sony Pictures Television.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prequel tv-serie 'The Boondock Saints' op komst
Series / Nieuws

Prequel tv-serie 'The Boondock Saints' op komst

Als die derde film er niet komt, dan maar op deze manier.

Mensen die vol spanning wachten op de officiële aankondiging van een derde Boondock Saints-film, kunnen dit voorlopig uit hun hoofd zetten. Schrijver en regisseur Troy Duffy gaat in plaats daarvan aan de slag met een tv-serie rondom de gebroeders MacManus. Het gaat om een prequel en het is op dit moment nog niet bekend of hoofdrolspelers Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly en Willem Dafoe hun medewerking zullen verlenen.

The Boondock Saints kwam in 2000 uit en bleek later pas een culthit. In 2009 verscheen de sequel The Boondock Saints II: All Saints Day en sindsdien wordt er gesproken over een eventueel derde deel. Nu komt er dus een tv-serie, maar het is nog niet bekend wanneer deze te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige trailer MTV's 'Scream'
Series / Nieuws

Volledige trailer MTV's 'Scream'

De nieuwe "Ghostface" start eind deze maand met het vermoorden van de nodige tieners.



Binnenkort introduceert MTV ons een compleet nieuwe blik op de filmfranchise Scream. Via de gelijknamige tv-serie Scream krijgen we namelijk een nieuwe Ghostface te zien, al zal deze zich net in de films uitleven op de nodige tieners.

In de horrorserie, met Scream-bedenker Wes Craven als uitvoerend producent, duikt er op YouTube een video op. Deze leidt tot problemen onder de tieners in het stadje Lakewood. Een moordenaar grijpt de situatie aan om oude tijden te doen herleven. Net als in de films durven de tieners elkaar niet te vertrouwen.

Hoofdrollen zijn voor Bex Taylor-Klaus, Willa Fitzgerald, John Karna, Connor Weil en Amadeus Serafini. De eerste aflevering verschijnt op 30 juni op MTV.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Darth Vader in teaser voor 'Star Wars Rebels: The Siege of Lothal'
Series / Trailer

Darth Vader in teaser voor 'Star Wars Rebels: The Siege of Lothal'

Eerste blik op de debuutaflevering van seizoen 2.



Disney XD start binnenkort met alweer het tweede seizoen van de goed ontvangen animatieserie Star Wars Rebels. Hierboven zie je een teaser voor de eerste aflevering Star Wars Rebels: The Siege of Lothal.

De beelden geven aan dat Darth Vader een prominente rol krijgt in ieder geval de uur durende eerste aflevering, die wordt uitgezonden op 20 juni.

De animatieserie speelt zich af tussen de films Star Wars: Episodes III en IV en gaat over de bemanning van het sterrenschip Ghost. Gezamenlijk komen ze tegenover bedreigende nieuwe slechteriken te staan, tijdens vele uiteenlopende avonturen. In het tweede seizoen keren onder meer Darth Vader en Ahsoka Tano terug.

Eerder verscheen al een uitgebreide trailer voor het complete tweede seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'Top Gear' inderdaad naar Netflix
Series / Nieuws

Gerucht: 'Top Gear' inderdaad naar Netflix

En de laatste twee afleveringen moeten snel op de BBC te zien zijn.

Het lijkt erop dat Top Gear inderdaad wel eens voorbij zou kunnen zijn, op de manier waarop wij het kennen. Een bron van de Mirror meldt dat Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May op het punt staan een gigantische deal te tekenen bij Netflix. Dat, terwijl May en Hammond naar verluidt zo'n 4 miljoen pond per persoon geboden hadden gekregen om terug te keren.

Nu lijkt het er echter op dat het trio naar Netflix stapt. Ook uitvoerend producent Andy Wilman zou dat van plan zijn. Er zijn een aantal redenen hiervoor, onder andere het feit dat het trio perse bij elkaar wil blijven. Clarkson zou niet meer in definitieve vorm terug kunnen keren naar de serie als deze bij de BBC te zien is, enkel als gastpresentator. Dat is niet genoeg voor Hammond en May.

Daar komt nog bij dat Netflix hen totale creatieve controle zou hebben geboden. "Ze zijn erg enthousiast over het vooruitzicht totale controle te hebben over hun nieuwe serie, om het te maken en het gedistribueerd te krijgen," aldus de bron. "Het zou baanbrekend en ook extreem lucratief zijn. Ze zouden ook veel, veel meer verdienen dan bij de BBC."

Verder is er nog wat nieuws over de twee afleveringen die nog uitgezonden zouden moeten worden. Die zouden snel op televisie te zien zijn; May en Hammond hebben daarvoor de laatste studioscènes opgenomen. Naar verluidt moet het een dezer weken al naar televisie komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Constantine' nu officieel dood
Series / Nieuws

'Constantine' nu officieel dood

De serie wordt nergens anders opgepikt.

Begin mei werd bekend gemaakt dat NBC DC-serie Constantine geannuleerd had. De serie trok niet genoeg kijkers en de zender wilde er daarom niet mee verder. Vervolgens maakte uitvoerend producent Daniel Cerone bekend dat nog gezocht werd naar een nieuw thuis voor de serie, maar dat blijkt niet gevonden te zijn. Dit maakte Cerone bekend via Twitter.

"De contracten van de cast en schrijvers van Constantine worden opgeheven," begon zijn boodschap. "De studio heeft geprobeerd een nieuw thuis te vinden voor de serie, iets waar we hen voor altijd dankbaar voor zullen zijn, maar die pogingen zijn op niets uitgedraaid. Het spijt me, ik heb geen informatie gekregen over waar men de serie naartoe heeft proberen te nemen. Het enige wat ik kan zeggen, is dat het voorbij is."

"Jullie verdienen allemaal vele jaren van de serie die we wilden maken," ging Cerone verder. "En we zijn teleurgesteld dat we die niet kunnen leveren. Maar het goede nieuws is, dat Constantine nog jaren zal blijven leven, in veel meer vormen. […] Bedankt voor alles."

Het enige seizoen van de serie telde 13 afleveringen en had een hoofdrol voor Matt Ryan als Constantine. Verder waren er rollen voor Angélica Celaya, Harold Perrineau en Charles Halford. Zijn jullie teleurgesteld door het einde van de serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.