search
Nieuw op Disney+: de Marvel-film 'Black Panther: Wakanda Forever'

Nieuw op Disney+: de Marvel-film 'Black Panther: Wakanda Forever'

Disney+ heeft ons wat langer laten wachten maar vanaf 1 februari kunnen we 'Black Panther: Wakanda Forever' eindelijk streamen op de dienst.

Patricia Koning
Black Panther: Wakanda Forever is het vervolg op de film Black Panther uit 2018 en de 30ste Marvel Cinematic Universe-film.

De film scoort een mooie 7.2/10 op IMDB en bij Rotten Tomatoes een 84% onder de recensenten en een mooie 94% bij het publiek.

Regisseur en cast


Mooie cijfers om als regisseur en cast trots op te zijn. De film is geregisseerd door Ryan Coogler welke ook Black Panther geregisseerd heeft en ook films als Creed en Fruitvale Station op zijn naam heeft staan.

Grote namen als Letitia Wright (Death on the Nile), Angela Bassett (9.1.1.), Danai Gurira (The Walking Dead), Winston Duke (Us), Lupita Nyong'o (12 Years a Slave) en Martin Freeman (Breeders) zie je terug in deze gave en mooie MCU film.

Chadwick Boseman


Door het vroegtijdig overlijden van Chadwick Boseman, welke in de eerste film de rol van Black Panther vertolkte, moest het filmscript herschreven worden. Het mooie van deze film is dat het overlijden van Boseman niet uit de weg is gegaan maar dat de film een prachtig eerbetoon aan hem is geworden.

Synopsis


Na het overlijden van T'Challa doen Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en alle andere Wakandans er alles aan om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten Terwijl zij ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross om hun koninkrijk te beschermen.

De trailer


Het is nog een paar dagen wachten, maar dan kan je de film streamen op Disney+.

Zie hieronder de trailer van Black Panther: Wakanda Forever.





Aanbevolen artikelen