'Black Panther: Wakanda Forever' verschijnt veel later dan verwacht op Disney+

Langer wachten op 'Black Panther: Wakanda Forever'

Filmnieuws - Zal 'Black Panther: Wakanda Forever' nog voor de kerst te zien zijn?

Daan Kusen, 20 november 2022 11:39

Black Panther: Wakanda Forever is in veel gevallen een bijzonder geval. Het is de eerste film zonder Chadwick Boseman als het titelpersonage, maar ook de laatste film van Phase 4 van de MCU. En tot slot is het de dertigste Marvel-film die in de bioscoop te zien is.
Het is altijd de vraag wanneer de nieuwste Marvel-film op Disney+ te zien is. Een MCU-film zou op zijn minst 45 dagen in de bioscopen te zien moeten zijn. Doctor Strange in the Multiverse of Madness vrij snel (al na 47 dagen) te zien. Op Shang-Chi and the legend of the Ten Rings moesten we het langst (70 dagen) wachten.

Dit jaar niet meer
Sinds Wakanda Forever nog steeds de Box Office beheerst, lijkt het erop dat de film dit jaar nog niet op Disney+ te zien zal zijn. Mensen die gehoopt hadden dat de film rond de kerstdagen op de streaming site te zien zou zijn, komen volgens Deadline bedrogen uit.

Volgens Deadline zijn er geen plannen om Wakanda Forever voor het eind van het jaar op Disney+ te zetten, net als bijvoorbeeld de nieuwe Walt Disney Pictures-filim Strange World.

Wanneer dan wel?
Het lijkt erop dat Disney voorlopig zoveel mogelijk aan de film wil verdienen voordat ze moeten concurreren met James Cameron's Avatar-sequel The Way of Water, die begin december in de bioscoop komt.

Als we de tweede Doctor Strange-film als voorbeeld nemen, zou Wakanda Forever op 1 januari op Disney+ te zien zijn. Maar als we uitgaan van Shang-Chi zouden we tot eind januari moeten wachten.

In de tussentijd is Black Panther: Wakanda Forever nog gewoon in de bioscoop te zien!


Bron: TheDirect

Lees meer over: black panther, wakanda forever, chadwick boseman, mcu, disney plus, ryan coogler, shang chi, legend of the ten rings, doctor strange, multiverse of madness, james cameron, avatar, the way of water

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws