search
Netflix komt met nieuwe slasher 'The Conference'
Films / Nieuws

Netflix komt met nieuwe slasher 'The Conference'

Netflix heeft opnieuw de handen ineen geslagen met SF Studios voor 'The Conference'.

The Conference is een Zweedse komische slasherfilm. Netflix en SF Studios hebben de handen weer ineen geslagen.

SF Studios heeft eerder Red Dot, Loving Adults en meer geproduceerd voor Netflix. Later dit jaar zal The Conference op Netflix verschijnen. De opnames van de film zijn recent afgerond.

Wat we zover weten


Het verhaal is gebaseerd op een roman van Mats Strandberg, één van de beste Scandinavische horrorschrijvers.

Eén van de schrijvers van de film is Thomas Moldestad. Hij heeft al heel wat projecten en films op zijn naam staan waaronder Gold Run en Leave.

Het verhaal


De film draait om een "‹"‹teambuilding conferentie die wordt bijgewoond door gemeenteambtenaren. Deze draait uit in een nachtmerrie wanneer beschuldigingen van corruptie beginnen te circuleren en de werkomgeving teisteren. Tegelijkertijd begint een mysterieuze figuur de deelnemers een voor een te stalken en te vermoorden.

Mats Standberg


Strandberg is niet alleen de man van het verhaal maar heeft ook als executive producer meegewerkt aan de film: "Thomas Moldestad en Patrik Eklund hebben fantastisch werk geleverd door niet alleen het bloed en de spanning vast te leggen, maar ook de humor en de alledaagse onhandigheid die alleen kan plaatsvinden op een Zweedse conferentie".

Patrik Eklund


Eklund, regisseur van de film wist het volgende te zeggen over The Conference: "Met de unieke roman van Mats Strandberg als model en een fenomenale cast, heeft deze film alle potentie om een "‹"‹toekomstige klassieker te worden."

Verder omschrijft hij het project als zeer bloederig, vermakelijk en een aangrijpend verhaal over de antihelden van de publieke sector.

Cast


Katia Winter (foto, The Boys), Eva Melander (UFO Sweden) en Adam Lundgren (The Restaurant) zullen te zien zijn in deze film.

Hopelijk kunnen we snel meer details delen over deze film die later in het jaar zal verschijnen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen