'The Last of Us' op de hak genomen met dansende zombie

Grappige dans 'The Last of Us'-Joel met zombie

Ter voorbereiding op 'Saturday Night Live' laat Pedro Pascal alvast wat voetenwerk zien.

Valeria Milic, 4 februari 2023 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De topper The Last of Us en het beroemde Amerikaanse programma Saturday Night Live zijn een begrijpelijke combinatie. Vele komieken verdienden hier hun sporen, en gevraagd worden als presentator wordt in het algemeen als een eer gezien.
Op 4 februari maakt Pedro Pascal (Joel) dan zijn debuut als presentator. De voorbereiding is grondig gezien zijn grappige dans met een Clicker: de video kun je hieronder bekijken.

Begrip in de Amerikaanse cultuur

Saturday Night Live bestaat uit komische sketches en is een begrip in de Amerikaanse cultuur. Vele bekende acteurs gingen Pascal al voor. Het is dan ook allesbehalve raar dat hij nu gevraagd is, dit gezien zijn staat van dienst. Voor The Last of Us was daar onder andere Game of Thrones. Hierin speelde Pascal de rol van Oberyn Martell, ook wel bekend als de Red Viper.

Soepele vorm

We zagen al dat de Red Viper flexibel en sterk is, ook Joel heeft genoeg in huis. In deze video gaat het er ontspannen aan toe. Dit geldt ook voor zijn danspartner de Clicker-zombie, die voor de verandering achter niemand aanzit. Zowel twerks en voetenwerk gaan de acteur prima af, Instagrammers merken dan ook op dat Pascal een "big click energy heeft". De muzikale gast in deze uitzending is Coldplay.

Saturday Night Live is in Nederland niet te zien, maar The Last of Us kun je bekijken op op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Merle DandridgeNick Offerman

Populair nieuws