search
In seizoen 3 van 'Outer Banks' gaan alle remmen los
Series / Nieuws

In seizoen 3 van 'Outer Banks' gaan alle remmen los

De trailer voor seizoen 3 is eindelijk uit en deze belooft heel veel actie en spanning.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen jaar zijn heel wat fans in spanning achtergebleven na de laatste aflevering van Outer Banks. Het verhaal was zeker nog niet af en daarom werd er ook al snel bekend gemaakt dat er een derde seizoen zou komen.

Na een gevaarlijk gevecht op de boot van de familie Cameron eindigde het seizoen abrupt. Er is ongelofelijk veel gebeurd in die laatste aflevering. De pogues zijn opnieuw hun goud en nu ook het kruis verloren aan Ward Cameron

De vrienden hebben met gevaar voor eigen leven geprobeerd om dit terug te halen, maar uiteindelijk waren ze niet sterk genoeg. Ze kwamen amper heelhuids van de boot af en nu zijn ze gestrand op een onbewoond eiland.

Seizoen 3


De trailer begint op het eiland waarop de pogues hun eigen eten moeten vangen. Waarschijnlijk is seizoen 3 ook eindelijk het seizoen waarin we meer gaan leren over Big John, aangezien hij te zien is in enkele flashbacks.

Zoals altijd belooft de trailer veel actie, spanning en natuurlijk ook een beetje liefde. Ook Jiara fans zullen heel blij worden van deze trailer, want als je goed kijkt zie je Kiara en JJ op ongeveer driekwart van de trailer heel intens naar elkaar kijken.

Het duurt niet zo heel lang meer voordat alle brandende vragen beantwoord zullen worden, want vanaf 23 februari is Outer Banks te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen