Nieuwste serie met Alexandra Daddario wordt beloond met tweede seizoen

Nieuwe serie Alexandra Daddario krijgt seizoen 2

Hoewel het eerste seizoen pas net bezig is, is een tweede seizoen van de serie 'Mayfair Witches' al bevestigd.

Nina Beerendonk, 4 februari 2023 15:33

Slechts een maand na de première van de serie heeft AMC besloten om Mayfair Witches te vernieuwen voor een tweede seizoen. De griezelige dramaserie met Alexandra Daddario wordt erg goed ontvangen.
De serie Mayfair Witches gaat over een intuïtieve jonge neurochirurg (Alexandra Daddario) die er achter komt dat zij de onwaarschijnlijke erfgenaam is van een heksenfamilie. Terwijl ze om leert gaan met haar nieuwe krachten, moet ze strijden tegen een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties achtervolgt.

Anne Rice Universe

Mayfair Witches is gebaseerd op de romantrilogie van de Amerikaanse schrijfster Anne Rice. Rice is vooral bekend van het boek Interview with the Vampire, waar in 2022 ook een succesvolle serie over verscheen van AMC. Het 'Anne Rice Universe' is dus iets waar AMC graag aan vasthoudt, vooral na het einde van het populaire The Walking Dead.

AMC-president Dan McDermott is erg blij met hoe de serie ontvangen wordt: "Wat een start van ons Anne Rice Immortal Universe, met twee series die een culturele conversatie stimuleren, een aanzienlijk lineair kijkerspubliek trekken en nu de twee beste nieuwe series in de geschiedenis van AMC+ vormen".

Mayfair Witches is helaas nog niet te streamen in Nederland, het is niet bekend of dit in de toekomst wel zo zal zijn.


Lees meer over: Mayfair Witches, Anne Rice, Interview with the Vampire, AMC, Alexandra Daddario

Populair nieuws