Komt 'Spider-Man'-serie 'Silk' er eigenlijk nog wel?

Komt 'Spider-Man'-serie 'Silk' eigenlijk nog wel?

De stilte rondom de serie is eindelijk verbroken, maar nog niks is zeker.

Adrienne Koolen, 4 februari 2023 16:12

Het is oorverdovend stil geweest rondom de nieuwe series van Sony’s Spider-Man Universe. Toch is er achter de schermen heel veel gebeurd om de Universe te vergroten en te verbeteren.
Er komt natuurlijk de nieuwe Spider-Man: Across the Spider-Verse later dit jaar uit. Ook zullen er andere personages geïntroduceerd worden in films zoals Venom, Morbius, Kraven the Hunter en Madame Web.

Cindy Moon is betrokken bij de nieuwe serie waar heel veel fans op zitten te wachten: Silk: Spider Society. Heel veel meer dan dat was er lange tijd niet bekend en veel fans vroegen zich af of de serie überhaupt nog wel komt.

De stilte rondom Silk: Spider Society is verbroken

Filmproducent Katherine Pope verbrak samen met Angela Kang de stilte. Pope vertelde aan Deadline dat ze super enthousiast is om samen met Kang aan de nieuwe serie te werken.

Kang is vooral bekend als scenarioschrijfster van The Walking Dead. Een paar dagen geleden vertelde ze op instagram dat ook zij ongelofelijk enthousiast is over de nieuwe serie. Het zal dus waarschijnlijk nog even duren voordat de serie te streamen is op Prime Video, maar Silk: Spider Society komt er aan!

Bekijk hieronder de post van Angela Kang.
Lees meer over: Silk, Silk Spider Society, Spider Man, Angela Kang, Katherine Pope, The Walking Dead

Populair nieuws