Seizoen 4 & 5 voor 'Bates Motel'

Goed nieuws voor de fans van de Psycho-prequel.

Bram de Groot, 16 juni 2015 14:22

De Amerikaanse kabelmaatschappij A&E heeft twee seizoenen, met in totaal twintig afleveringen, besteld van de succesvolle serie Bates Motel, een prequel op Alfred Hitchcocks film Psycho uit 1960.
"De visie van ons briljante creatieve team heeft de gestage afbraak van de relatie tussen Norman en Norma Bates blootgesteld," aldus A&E en Lifetime-baas Sharenow. "We zijn blij om de fans nog twee seizoenen te tonen over Normans transformatie in de de meest beruchte psychopaat uit de filmgeschiedenis."

De opnames voor de nieuwe afleveringen starten nog dit jaar en in 2016 moet het volgende seizoen te zien zijn. Hoofdrollen zijn voor onder meer Freddie Highmore (Norman), Vera Farmiga (Norma), Olivia Cooke (Emma Decody) en Nicola Peltz (Bradley).

De kijkcijfers van Bates Motel waren een groot succes voor A&E. Naar de debuutuitzending van de allereerste aflevering keken meer dan 3 miljoen mensen. Ondanks dat de cijfers fors zijn teruggelopen, getuige de 1,7 miljoen kijkers naar de slotaflevering van het meest recente seizoen, heeft de zender er nog volop vertrouwen in. Goed nieuws voor de fanbase.

Bron: Comingsoon.net

Lees meer over: bates motel, seizoen 4, 2016, maart, Nicola Peltz, Bradley, poster, norman, Vera Farmiga, Freddie Highmore, psycho

Informatie over de serie: Bates Motel

Populair nieuws