Dit is waarom 'Wednesday'-ster Jenna Ortega het helemaal heeft gehad met de serie

Jenna Ortega is uitgesproken over één bepaald element in 'Wednesday'.

Valeria Milić, 18-02-2023 19:43

Toen het tweede seizoen van de Netflix-hitserie Wednesday werd aangekondigd, hadden velen een 'hèhè'-momentje. De fantasy-serie, mede geregisseerd door Tim Burton, was op alle gebieden een succes.
De inmiddels alom bekende, en ook wel beruchte, kijkcijfers stemden hogerhand meer dan tevreden. Daarnaast beïnvloedde de serie ook de populaire cultuur. Niet alleen Wednesday's manier van kleden, maar ook haar dans waren alomtegenwoordig op social media.

Ontwikkeling hoofdpersonage

In een interview met Variety was Ortega echter uitgesproken over de driehoeksverhouding in het eerste seizoen. "Ik zou liever zien dat Wednesday's ontwikkeling centraal staat in het nieuwe seizoen. De relaties met Xavier en Tyler waren eigenlijk een raar iets wat dat betreft," aldus de jonge actrice.

Meer Addams-familieleden

Dit sentiment is te begrijpen. De serie is genoemd naar één bepaald persoon, en dan is het logisch dat we als kijker zien hoe diegene zich ontwikkelt.

Showrunners Alfred Gough en Miles Millar lijken dit te beseffen. In een gesprek met TVLine geven de heren aan: "We krijgen in de toekomst zeker meer familieleden te zien. De nadruk ligt echter op Wednesday zelf. In plaats van dingen zwart/wit te zien, krijgt ze een besef dat grijs ook bestaat".

De kijker hoeft zich dus geen zorgen te maken. Wednesday zal niet in een luchthartige flierefluiter veranderen, grijs is namelijk geen vrolijke kleur.

Kijk Wednesday op Netflix.

Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Emma Myers, Catherine Zeta Jones, Javier Guzman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in