search
Genoten van 'Wednesday' op Netflix? Kijk dan ook deze series
Series / Nieuws

Genoten van 'Wednesday' op Netflix? Kijk dan ook deze series

Zit je al te popelen voor het nieuwe seizoen van 'Wednesday'? Met deze series lijkt het wachten vast minder lang te duren.

Iedereen heeft inmiddels de ongelooflijk succesvolle Netflix-serie Wednesday al wel gezien. Kun je er geen genoeg van krijgen en zit je al met smart op het volgende seizoen te wachten? Kijk dan in de tussentijd een van de volgende gelijksoortige series (of natuurlijk gewoon allemaal).

The Midnight Club


Als je op zoek bent naar meer horror-mysteries met tieners, probeer dan Mike Flanagans The Midnight Club. Hoewel de serie recent na één seizoen gecanceld werd, is hij zeker goed genoeg om alsnog te kijken. The Midnight Club gaat over een groep terminaal zieke tieners die in de hospice-faciliteit Brightcliffe wonen en elkaar om middernacht ontmoeten om enge verhalen te delen, maar al snel wordt duidelijk dat niet alles is zoals het lijkt. Kijk de serie op Netflix.

Chilling Adventures of Sabrina


Voor een andere tiener met bovennatuurlijke krachten die vecht tegen monsters en andere wezens die ze 's nachts tegen het lijf loopt, hoef je niet verder te zoeken dan nog een edgy bewerking van een oude klassieker: Chilling Adventures of Sabrina. In de serie ontdekt Sabrina Spellman haar gaven, terwijl ze geconfronteerd wordt met demonische krachten en gemene tienermeiden. Kijk de serie op Netflix.

I Am Not Okay With This


I Am Not Okay With This en Wednesday hebben een compleet andere sfeer, maar beide gaan over een tienermeisje met bovennatuurlijke krachten dat er nergens bij lijkt te horen. Sophia Lillis is te zien als Sydney, een tiener die telekinetische krachten begint te ontwikkelen die in verband lijken te staan met haar woede en angst. Kijk de serie op Netflix.

Yellowjackets


Wil je graag meer Christina Ricci op je scherm? De originele Wednesday Addams-actrice speelt een grote rol in de serie Yellowjackets. Wanneer een vliegtuig met een meisjesvoetbalteam een noodlanding maakt, stranden de tienermeisjes voor 19 maanden in de wildernis. Ricci speelt de volwassen versie van een van de meisjes die 25 jaar later nog steeds worstelt met wat er toen allemaal in het bos is gebeurd. De serie is vanaf 10 maart te zien bij Ziggo Movies & Series.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen