Walter White komt naar 'Better Call Saul'

Maar niet in seizoen 2.

Jim Pedd, 21 juni 2015 15:05

Het verhaal van antiheld Walter White (Bryan Cranston) is nog niet voorbij. Showrunner Vince Gilligan van de spin-off Better Call Saul bevestigde in een interview met New York Daily News dat het personage uit Breaking Bad langs zal komen in de serie. ”Het zou geweldig zijn om Walter White in ‘Better Call Saul’ te zien langs komen,” begon GIlligan zijn verhaal.
”Het zou zonde zijn dat als de serie voorbij is, hopelijk pas over lange tijd, en dat hij dan nooit te zien was,” ging Gilligan verder. Maar dat zal niet tijdens het tweede seizoen zijn. ”Alle geweldige personages die ooit in Better Call Saul te zien zullen zijn, moeten dat op een moment doen dat het in het verhaal past. En we moeten natuurlijk kijken naar de schema’s van de acteurs.”

De serie, die draait om hoe Saul Goodman (Bob Odenkirk) ontstond, spelt zich zes jaar voor de gebeurtenissen in Breaking Bad af.

Bron: NYDaily

Lees meer over: Better call saul, vince gilligan, bryan cranston, walter white, breaking bad, walter white, heisenberg, amc, spinoff, bob odenkirk, saul goodman

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws