Russell Tovey gecast in 'Night Manager'

Russell Tovey gecast in 'Night Manager'

Russell Tovey gecast in 'Night Manager'

Michelle Iwema, 21 juni 2015 17:16

Er is weer nieuws rond de miniserie Night Manager. Russell Tovey zal namelijk de rol van een personage Ogilvey spelen. Behalve de naam zijn er geen verdere details bekend gemaakt. Ook werd aangekondigd dat Alistair Petrie en Douglas Hodge mee zullen spelen.
De miniserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van John le Carré, dat in 1993 werd gepubliceerd. Het gaat over de Jonathan Pine (gespeeld door Tom Hiddleston), die wordt gerekruteerd door iemand van de geheime dienst genaamd Burr, een rol van Olivia Colman. Pine moet proberen het vertrouwen te winnen van de beruchte wapenhandelaar Richard Onslow Roper en de mensen om hem heen. Zo kan hij infiltreren in hun netwerk en informatie doorspelen aan Burr. Om dit te doen moet Pine zich voordoen als een crimineel. Als Roper is acteur Hugh Laurie gecast.

Tovey heeft verschillende rollen gespeeld in films en series en is vooral bekend als weerwolf George Sands in de BBC serie Being Human en als Kevin Matheson in de HBO serie Looking. Night Manager staat gepland voor 2016 en is een samenwerking tussen AMC, Ink Factory en de BBC.

Bron: Variety

Lees meer over: Russell Tovey, Looking, Night Manager, John Le Carre, miniserie, BBC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws