search
John Barrowman in vierde seizoen 'Arrow'
Series / Nieuws

John Barrowman in vierde seizoen 'Arrow'

En hij onthulde iets over de Canary zusters.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het vierde seizoen van Arrow zal in de herfst van start gaan en gaandeweg leren we steeds meer over wat we mogen verwachten. Nu bevestigde John Barrowman dat zijn personage, Malcolm Merlyn, een rol gaat spelen in het seizoen. Daarnaast liet hij weten dat de Canary zusters een rol gaan spelen in het seizoen.


"We beginnen in juli met de opnames van seizoen vier," vertelde Barrowman. "Ik heb een week geleden mijn deal getekend. Het ging vooral om de data prikken en andere van dat soort zaken. Ik kijk er naar uit om terug te keren. Ik kan je verder niks vertellen, want ik weet ongeveer wat er gaat gebeuren. Maar als je van Malcolm Merlyn, als je van Oliver Queen, als je van Thea Queen en de Canary Zusters houdt… Nou ja, wat ik zeg is met een twist en een grap, want je gaat houden van wat er te gebeuren staat in de DC-wereld."

Er is nog niet veel bekend over het vierde seizoen van de serie. Vermoedelijk gaat de boel op creatieve manier op de schop en zal Oliver Queen toch weer in het groene pak ten tonele verschijnen.

Aanbevolen artikelen