search
Ideale familiefilm met mythisch wezen binnenkort te zien op Netflix
Films / Nieuws

Ideale familiefilm met mythisch wezen binnenkort te zien op Netflix

Het personage Richard Quinn heeft hier lak aan en jaagt op het dier om uiteindelijk zijn krachten over te kunnen nemen.

De perfecte familiefilm staat weer voor de deur. Te bekijken via Netflix. En dit keer met een mythisch wezen: een chupacabra.

Een chupacabra wordt vooral gevreesd. Het hondachtige beest zou zich volgens de legendes voeden met levensechte boerderijdieren. Maar het dier heeft ook andere kwaliteiten. In de film wordt een jonge versie van het diertje gevonden.

Bekijk op instagram


Groot fan van E.T.


De regisseur Jonás Cuarón is een groot fan van de enorme impact van films als E.T. Dit komt volgens hem door de verhaallijn waarin kinderen niet begrepen worden door volwassenen.

Geheime familiegeschiedenis


De chupacabra is misschien wel een monster, maar het is in bezit van de geheime geschiedenis van de familie van de hoofdpersoon. Plus het dier is ook de enige die begrijpt waar de onzekere, 13-jarige Alex mee worstelt.

Nieuwe avonturen


Het personage Richard Quinn heeft hier lak aan. De wetenschapper jaagt op het dier en wilt zijn krachten overnemen. Alex probeert Chupa ten koste van alles te beschermen.

Netflix


We hoeven nog maar even te wachten totdat we met de hele familie op de bank kunnen kruipen. Chupa komt uit op Netflix op 7 april.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen