Bloedstollende thriller stormt de Netflix Top 10 binnen

Filmnieuws - 'Fall' scoort enorm bij de Netflix kijkers en blijft alleen steken onder de nummer 1 in de top 10.

Patricia Koning, 03-03-2023 17:10

De thriller uit 2022 raast de top 10 van Netflix binnen en pakt de tweede positie achter We Have a Ghost.

Verhaal van 'Fall'

Vriendinnen Becky en Hunter zoeken graag de grenzen van hun angsten op. Wanneer Becky's man na een val komt te overlijden, besluiten ze om een verlaten radiotoren op te klimmen om zijn as te verstrooien. Wanneer alles mis gaat en ze vast komen te zitten, moeten ze al hun klimvaardigheden inzetten en worden ze op alle fronten op de proef gesteld.

Hoe doet de film het?

De film doet het aardig op IMDB met 6.4/10. Op Rotten Tomatoes pakt de film zowel bij de recensenten als bij het publiek 79%. Recensenten zeggen onder andere het volgende over de film.

"Als je nog geen hoogtevrees hebt, dan heb je dat zeker na het kijken van 'Fall'. Dit is een intense thriller die je op het grootst mogelijke scherm moet beleven."

"Hartverscheurende intensiteit met degelijke dialogen. 'Fall' geeft ons goede personages en spanning, een paar schrikmomenten en goed acteerwerk."

Regie en cast

Scott Mann heeft de regie van de film op zich genomen, hij is ook wel bekend van Final Score.

De rol van Becky wordt gespeeld door Grace Coroline Currey, zij was ook te zien in de Shazam!. Vriendin Hunter wordt gespeeld door Virginia Gardner welke bekend is van Marvels Runaways. In de film zijn ook rollen weggelegd voor Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Jasper Cole en Darrell Dennis.

Nu op Netflix

Heb jij 'Fall' al gezien of al aan je watchlist toegevoegd? Je kan hem nu streamen op Netflix.


Lees meer over: Netflix, Fall, Grace Coroline Currey, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Jasper Cole, Darrell Dennis

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix