search
Meiden van de Herengracht is nieuwe dramaserie bij Net5
Series / Nieuws

Meiden van de Herengracht is nieuwe dramaserie bij Net5

De Nederlandse versie van de Amerikaanse NBC-serie Lipstick Jungle komt dit najaar op tv.

Dit najaar komt er op Net5 een nieuwe Nederlandse dramaserie genaamd Meiden van de Herengracht. Dit is de Nederlandse versie van de Amerikaanse NBC-serie Lipstick Jungle, geschreven door Candace Bushnell, de schrijfster van het succesvolle Sex and the City.


Het verhaal over de vriendschap van drie jonge carrièrevrouwen in Amsterdam die het helemaal hebben gemaakt in de wereld van mode, tv en tijdschriften. Hun succes komt echter met een prijs. Nico (Kim Pieters), Wendy (Fockeline Ouwerkerk) en Hanna (Sarah Chronis) hebben hun worstelingen in het leven, zakelijk en privé. In de zoektocht naar liefde en geluk vormt hun hechte en oprechte vriendschap de rode draad.

De drie hartsvriendinnen proberen hun drukke carrières zo goed mogelijk te combineren met hun turbulente privélevens. Alleen gaat dit niet altijd over rozen. Hanna heeft bijvoorbeeld een modelabel, maar haar laatste collectie flopt. Nico is hoofdredacteur bij een blad, maar zet haar huwelijk op het spel met een affaire en Wendy is baas van een tv zender die een moeizaam huwelijk heeft. Hun steun aan elkaar en liefdevolle en humoristische eerlijkheid helpt de vriendinnen in balans te blijven tijdens lastige tijden in hun snelle bestaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen