search
Prime Video geeft ons een trailer voor docu-film 'Reggie'
Films / Trailer

Prime Video geeft ons een trailer voor docu-film 'Reggie'

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor \'Reggie\', een nieuwe speelfilm documentaire over Major League Baseball Hall-of-Famer Reggie Jackson, deze stream je vanaf 24 maart.

Deze documentaire is het relaas uit eerste hand van vijfvoudig World Series-kampioen, het geliefde icoon van New York en een van de meest invloedrijke honkbalsterren, Reggie Jackson.

Waar gaat 'Reggie' over


De documentaire draait om Jackson, een van de meest invloedrijke honkbalspelers van zijn tijd. In de film spreekt hij met zowel zijn tijdgenoten als opvolgers. Tijdens zijn carrière had Jackson de reputatie eigenwijs te zijn en zeer uitgesproken over zijn zorgen. In de documentaire lijkt hij het gevoel te hebben dat hij tijdens zijn beste jaren niet genoeg deed om de wereld, en MLB, beter te maken.

Loopbaan Jackson


In de loop van zijn leven en baanbrekende carrière was Jackson getuige van een dramatische verschuiving in de rassenverhoudingen in heel Amerika. Hij begon zijn carrière in Birmingham op het hoogtepunt van de burgerrechtenbeweging. Hij verhuisde naar Oakland tijdens de opkomst van de Black Panther Party, en belandde in New York City als de best betaalde speler in het honkbal.

Achter de schermen


De documentaire is geregisseerd door Alex Stapleton. Hij heeft eerder aan speelfilm documentaires gewerkt zoals The Playbook en Hello Privilege, It's Me, Chelsea.
In de documentaire zien we uiteraard Jackson zelf maar ook Derek Jeter, Julius Erving en Hank Aaron.

Trailer


Vanaf 24 maart kan je deze documentaire gaan streamen bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen