Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in april

Het wordt in april een fantasievolle, vermakelijke en zeer informatieve maand op Netflix.

Glenn Walsh, 27-03-2023 10:29

Netflix zet in april weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de acht grootste / meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

The Flash (seizoen 9 - aflevering 8)


Verschijnt op: 6 april
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Nadat hij wordt getroffen door bliksem ontwaakt Barry Allen uit zijn coma en ontdekt dat hij nu de gave bezit om supersnel te zijn. Zo wordt hij The Flash en gaat het gevecht met de criminaliteit aan in Central City.
Transatlantic (seizoen 1)


Verschijnt op: 7 april
Genre: Drama / Geschiedenis
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze historische dramaserie speelt zich af tijdens de vluchtelingencrisis in het Marseille van 1940 en vertelt het waargebeurde verhaal over een Amerikaanse journalist die erin slaagde voor meer dan 2.000 vluchtelingen een veilige overtocht uit Frankrijk en naar de VS te regelen.
Florida Man (seizoen 1)


Verschijnt op: 13 april
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Als een voormalig politieagent terugkeert naar zijn thuisbasis in Florida om de weggelopen vriendin van een bendelid te vinden verandert wat een simpel klusje zou moeten zijn in een wilde zoektocht.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 13)


Verschijnt op: 15 april
Genre: Reality-TV
Kijk op Netflix

Synopsis: Een blik in het roemruchte en geprivilegieerde leven van de familie Kardashian-Jenner, waaronder de zussen Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie

Chimp Empire (seizoen 1)


Verschijnt op: 19 april
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Een enorme groep chimpansees floreren in een woud in Oeganda, waarbij de complexe sociale politiek, familiedynamiek en terrein conflicten worden gevolgd.

Workin' Moms (seizoen 7)


Verschijnt op: 26 april
Genre: Komedie / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Vier behoorlijk verschillende dertigers, moeders, en vriendinnen proberen het leven te balanceren tussen banen, familie en geliefden in Canadese Toronto van vandaag de dag.

Firefly Lane (seizoen 2 - aflevering 10)


Verschijnt op: 27 april
Genre: Drama Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: Tully en Kate ondersteunen elkaar door de goede, en de slechte tijden, met een onbreekbare band die hen van hun tienertijd tot in hun veertiger jaren leidt.

Sweet Tooth (seizoen 2)


Verschijnt op: 27 april
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Een jongen die half mens is en half rendier probeert te overleven in een post-apocalyptische wereld waarin ook andere hybriden leven.Lees meer over: The Flash, Transatlantic, Florida Man, Keeping Up with the Kardashians, The Kardashians, Chimp Empire, Workin Moms, Firefly Lane, Sweet Tooth, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in